Ilmoittautuminen

LUISTELUKOULUN KEVÄTKAUSI 2018 

MUKAAN VOIT TULLA KOSKA VAAN, KOKEILE 2 X ILMAISEKSI!

 

Ohjeita ilmoittautumiseen:

 

Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä harjoituskertaa, vaikka tulisit kokeilemaan.

 

Ryhmiin ilmoittaudutaan ikäluokittain, valitse ryhmistä siis omaa ikääsi vastaava ryhmä ja haluamasi harjoituspäivä tai -päivät. 

 

Jos lapsi lopettaa luistelukoulun ilmaisten kokeilukertojen jälkeen tai kesken kauden, niin tulee tehdä lopettamisilmoitus.

 

Ilmoittautuminen tehdään liittymällä haluttuun ryhmään TRT:n jäsenrekisterissä myClubissa ennen ensimmäistä jäällemenoa. Kaudella 2016-2017 luistelukoulussa luistelleilla on voimassa olevat käyttäjätunnukset. Ilmoittautuminen tulee kuitenkin tehdä omaan ryhmään kuten aiemminkin. Tulevalla kaudella ilmoittaudu suoraan tietyn päivän harjoituksiin. Linkit eri ryhmiin ilmoittautumiseksi löydät ryhmät-osiosta. Muistathan ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä myös henkilö- ja yhteystiedot vakuutusta varten. Lasku lähetetään sähköisesti ilmoittamasi jäsenen sähköpostiosoitteeseen.

Voit myöhemmin kirjautua palveluun ja tarvittaessa muuttaa tietojasi tekemilläsi tunnuksilla. Täytä huolellisesti tarvittavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Rekisteröitymisen yhteydessä voit antaa yhden huoltajan tiedot. Omissa tiedoissa voit myöhemmin lisätä myös toisen huoltajan. Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Jos haluat antaa alaikäisen nuoren itse hallinnoida omaa käyttäjätiliään, mutta haluat saada sähköpostitiedotteet ja laskut omaan sähköpostiosoitteesi, pyydä lastasi lisäämään oma sähköpostiosoitteesi jäsenen 1. Huoltajan sähköposti-kenttään.

Harjoituskalenteria hallinnoidaan myös jäsenrekisterin kautta. Harjoituskalenteri tulee näkyville myös TRT:n nettisivuille ja kalenterin voi tilata myös esim. matkapuhelimeen, google-kalenteriin tai sähköpostiohjelmaan kuten Outlookiin.

myClub tukee suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Oletuskieli määräytyy käyttämäsi tietokoneen maa-asetuksista. Saat tarvittaessa muutettua myClubin käyttämää kieltä sivun alareunasta klikkaamalla kielen nimeä.

Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmiin ilmoittautumisista tai myClubin käytöstä, voit olla yhteydessä seuran myClub-vastaavaan: Tero Salonen, tero@tsalonen.net.

Mikäli et halua jatkaa luistelua syyskauden tai ilmaisen syyskuun jälkeen, teethän lopettamisilmoituksen.

TRT:n luistelukoulusta on uransa aikoinaan aloittanut myös Kiira Korpi.