Kehitysryhmä Startti

Ilmoittaudu mukaan iloiseen joukkoomme tästä:

Ilmoittaudu Starttiin

TOIMINTAPERIAATTET

Startti-ryhmä on tavoitteellinen kehitysryhmä 2010 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille. Starttiin tullaan luistelukoulusta ja ryhmästä edetään lapsen oman kehityksen, innostuksen ja valmentajien suosituksesta joko yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kilparyhmiin. Ryhmällä on kaksi tai kolme jääharjoitusta viikossa sekä yhdet oheisharjoitukset maalla. Startin valmennuksesta vastaavat yksin- ja muodostelmaluistelun kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Nea Ojala. 

HARJOITTELUSTA

Harjoittelussa kehitetään luistelijan yksilöllisiä taitoja intensiivisesti koko kauden ajan. Tavoitteena on myös oppia toimimaan ryhmässä ja sitoutumaan harjoitusaikatauluihin ja -rytmiin. Taitotavoitteina ovat yksilöliikkeiden, kuten valssihypyn, alkeispiruetin sekä liukujen oppiminen eri suuntiin ja eri kaarilla. Perusluistelussa opetellaan ryhdikästä ja oikeaoppista luisteluasentoa, pehmeää polvenkäyttöä ja vauhdikasta etenemistä eteen- ja taaksepäin. Myöhemmin kauden aikana harjoitellaan luisteluohjelmaa, jossa kehitetään luistelijan omaa luovuutta ja esiintymistaitoja musiikin rytmistä nauttien! Ryhmässä harjoitellaan sekä yksinluistelun elementtejä, että muodostelmaluistelun peruskuvioita ja -otteita.

Ryhmällä on kerran viikossa 30 minuutin oheisharjoittelukerta. Monipuolisten oheisten tavoitteena on oppia hyvät motoriset taidot ja sekä lajille ominaisia liikuntataitoja, kuten koordinaatiota, tasapainoa, nopeutta ja liikkuvuutta, jotka mahdollistavat luistelijan kehityksen jääharjoittelussa.

KAUDEN 2017-2018 AIKATAULU

Startissa luistellaan kaksi tai kolme kertaa viikossa sekä 1 x viikossa 30 min oheisharjoitukset. 

Harjoitukset:

maanantaisin klo 16.15-17 jää, 17.15-17.45  oheisharjoitukset Kupittaan kisahalli

torstaisin klo 17-17.30 oheisharjoitukset ja 17.45-18.30 jää Impivaara

lauantaisin klo 10.45-11.30 jää Kupittaan kisahalli

HINNAT

2 x viikossa + 1 oheisharjoitus 530 € / koko kausi

3 x viikossa + 1 oheisharjoitus 790 € / koko kausi

OTA YHTEYTTÄ: luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi

 

 

 

 

Käytä seuraavaa osoitetta päästäksesi kalenteriin muista sovelluksista. Voit kopioida tämän mihin tahansa kalenterituotteeseen, joka tukee iCal-muotoa.

https://trt.myclub.fi/groups/5826/event_embeds/1586.ics?token=408b1d6b410dd171787a8f6e0da7bdd93eafb101

Syksyllä 2017 ryhmässä luistelevat

 

 

IidaAalto
KerttuAhtinen
HannahAshforth
AmandaBlomberg
EmiliaBlomberg
SanniJärviö
Sandra-SofiaKantonen
MariaKoro
LydiaLouvanto
AnnaMattila
LeonNyholm
NoahNyholm
IinaOksanen
SeelaRaikko
ChiaraRönnlöf
MatildaSalama
CamillaSimell
SiniTalvitie
OlgaThiel
AavaUusitalo