Kehitysryhmä Startti

Ilmoittaudu mukaan iloiseen joukkoomme tästä:

Ilmoittaudu Starttiin

 

Ryhmä on tavoitteellinen kehitysryhmä 2010 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille. Starttiin tullaan luistelukoulusta ja ryhmästä edetään lapsen oman kehityksen, innostuksen ja valmentajien suosituksesta joko yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kilparyhmiin. Ryhmällä on kaksi jääharjoitusta viikossa sekä yhdet oheisharjoitukset maalla. Mahdollisuutena on myös luistella kolme kertaa viikossa. Startin valmennuksesta vastaavat yksin- ja muodostelmaluistelun kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Nea Ojala. 

Harjoittelussa kehitetään luistelijan yksilöllisiä taitoja intensiivisesti koko kauden ajan. Tavoitteena on myös oppia toimimaan ryhmässä ja sitoutumaan harjoitusaikatauluihin ja -rytmiin. Taitotavoitteina ovat yksilöliikkeiden, kuten valssihypyn, alkeispiruetin sekä liukujen oppiminen eri suuntiin ja eri kaarilla. Perusluistelussa opetellaan ryhdikästä ja oikeaoppista luisteluasentoa, pehmeää polvenkäyttöä ja vauhdikasta etenemistä eteen- ja taaksepäin. Myöhemmin kauden aikana harjoitellaan luisteluohjelmaa, jossa kehitetään luistelijan omaa luovuutta ja esiintymistaitoja musiikin rytmistä nauttien! Ryhmässä harjoitellaan sekä yksinluistelun elementtejä että muodostelmaluistelun peruskuvioita ja -otteita.

Ryhmällä on lisäksi kerran viikossa 30 minuutin oheisharjoittelukerta. Monipuolisten oheisten tavoitteena on oppia hyvät motoriset taidot ja sekä lajille ominaisia liikuntataitoja, kuten koordinaatiota, tasapainoa, nopeutta ja liikkuvuutta, jotka mahdollistavat luistelijan kehityksen jääharjoittelussa.

Ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentajaan, jos kiinnostuit ryhmästä! Lisätiedot: luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi

 

 

 

Torstain iloiset Starttilaiset valmentaja Saran kanssa.
Lauantain Starttilaisia valmentaja Marien kanssa.

Kevätkaudella 2017 ryhmässä luistelevat

 

NellyAhtola
MaunuEero
SisselKähkönen
PriituKlemetti
EeviNuyttens
IinaOksanen
PihlaSaarnilehto
SofiaSankari
EmiliaTalvitie
ViolaTojander
EllaTörrönen
vilmavarjonen
IidaViljanen
HiljaVuorio