Valmentajat

Luistelukoulun ja harrasteryhmien vastuuvalmentaja on Nea Ojala. Sähköpostiosoite on luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi. Halutessasi voi jättää soittopyynnön Nealle luistelukoulun sähköpostiin.

 

Vastuuvalmentaja Nea Ojala 

 

luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi

Nea on kauppatieteiden maisteri ja fysioterapeutti-opiskelija. Hän valmistuu fysioterapeutiksi keväällä 2018 ja toivoo toimivansa urheilijoiden parissa myös tulevassa ammatissaan. Nea on suorittanut 1-tason valmentajakoulutuksen sekä useita liiton alaisia koulutuksia.

Nea on ollut valmentanut ja toiminut koreografina TRT:ssä kymmenen vuoden ajani, kaudella 2014-2015 hän toimi päätoimisena yksinluisteluvalmentajana. Kaudella 2017-2018 Nea toimii luistelukoulun että kehitysryhmä Startin vastuuvalmentajana. Lisäksi hän valmentaa yksinluistelun kilparyhmissä, pitää muodostelmajoukkueiden jäätekniikka- ja kehonhuoltotunteja sekä vetää yhteistyöseura Turun Kisa-Veikoissa jääkiekkoilijoiden teränkäyttöryhmiä. Nea on myös ryhmäliikuntaohjaaja.

Nea on aloittanut TRT:n luistelukoulussa 2,5-vuotiaana isosiskonsa innoittamana ja luistellut seurassa SM-junioritasolle asti. Hän luistellut ammattilaisena Disney On Ice -jääshow'ssa ja harrastanut myös muodostelmaluistelua viisi vuotta TRT:n kansallisessa seniorijoukkueessa. Vuonna 2013 Nea voitti parinsa Sauli Koskisen kanssa Suomen ensimmäisen Dancing On Ice -televisio-ohjelman.

Nean motto on että "Kaikista unelmistamme voi tulla totta, jos meillä on vain rohkeutta tavoitella niitä."

Nelli
Elli
Elina
Vera
Sara
Merja
Emilia

LUISTELUKOULUN OHJAAJAT, APUOHJAAJAT JA ASSARIT

KAUDELLA 2017-2018

 

Nelli Lund

Elli Rinne

Elina Mikkola 

Vera Liippala

Sara Lehtonen

Merja Nylander

Emilia Eriksoon

Ida Kiiveri

Eveliina Välimaa

Marie Koski-Tuuri

Eevi Ruutti

Ada Storträsk

Tiia-Maria Seilonen

Iiris Janatuinen

Peter Ruohomäki

Helena Terho

Ida Rantasaari

Aava-Maija Iivonen 

Aino Männistö

Arianna Mäki

Venla Silfver

Ida Kiiveri

Ida Kiiveri

Eveliina Välimaa

Eveliina "Eve" Välimaa

Marie Koski-Tuuri

Marie Koski-Tuuri

Eevi Ruutti

Eevi Ruutti

 

Ada Storträsk

Ada Storträsk

 

Tiia-Maria Seilonen

Tiia-Maria Seilonen