Muodostelmaluistelu

Haluatko luistella TRT:n muodostelmaluistelujoukkueissa?

 

Turun Riennon Taitoluistelun riveissä on mahdollista luistella tulevalla kaudella 2014-2015 sekä tulokkaissa että minoreissa. Varsinaiset testijäät olivat keväällä, mutta erillisiä testiajankohtia voidaan edelleen järjestää - otathan siis rohkeasti yhteyttä!

 

Kansalliset seniorit - ja Masters -joukkueet ovat kesätauolla, mutta kannattaa silti olla yhteydessä jo nyt ja kysellä lisätietoja.

Tervetuloa!

 

Yhteydenotot:

Katri Ahonen:  katri.makela@gmail.com ,  040-4840634

 

 

Tyttöjen matka lähdössä asianmukaisella kalustolla pe 21.3.

Amicus Aboensesin upea kausi päättyi kauden parhaaseen Kouvolassa!

Innostunut ja iloinen tyttöjoukko huoltajineen lähti ensimmäiselle yön yli kestäneelle kisamatkalle Kupittaalta perjantai-iltana. Jännitys näkyi niin matkaan lähteneillä kuin isoimpien tyttöjen kotiin jääneillä huoltajilla. Tytöt sen sijaan valtasivat Grandellin luxus-bussin takaosan vauhdilla reippaan keskustelun saattelemana.

Välilasku tapahtui ilmeisesti Riihimäen ABC:llä, jossa tytöt nauttivat päivällisen ja jatkoivat hotelliin Lahden Seurahuoneelle. Ensitarinoiden perusteella hotellilla meno jatkui mukavissa merkeissä eikä koti-ikävästä ollut tietoakaan.

Aamulla bussi suuntasi kisahalliin Kouvolaan, jossa huikean esityksen jälkeen kauden korkeimmat pisteet 60,20 toivat upean sijoituksen 12 kaikkiaan 26 joukkueen Tulokas-sarjassa.

Kotiin iloinen joukko saapui iltahämärissä ilman väsymyksen häivääkään.

Tästä on hyvä ponnistaa kohti kautta 2014-15.

UUTTA KAUDELLA 2013-2014

 

Muodostelmaluistelun kansallinen sarja Masters on tarkoitettu yli 25-vuotiaille entisille kilpaluistelijoille. Joukkue harjoittelee 1h/vko + satunnaiset oheiset.

Jääaika on maanantaisin klo 21-22 Varissuolla.

Valmentajina toimivat Sara Millner ja Marie Koski-Tuuri.

Tiedustelut: katri.makela@gmail.com

 

Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös kauden aikana.

 

Ilmoittautuminen Masterseihin