Ilmoittautuminen

Sekä muodostelmaluistelun joukkueisiin että Startti-ryhmään ilmoittaudutaan TRT:n jäsenrekisterin (myClub) kautta. Jos luistelijalla ei ole vielä tunnuksia TRT:n jäsenrekisteriin, tulee ne luoda ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myöhemmin tarvittaessa muuttaa tietojasi kirjautumalla palveluun. Voit ilmoittautua TRT:n muodostelmaluistelujoukkueisiin ja Startti-ryhmään käyttäen alla olevia linkkejä. Huomaa, että tunnukset ovat luistelijakohtaiset. Jos perheessäsi on useampi luistelija, pitää jokainen luistelija rekisteröidä ja ilmoittaa erikseen omilla tunnuksilla.

Tulokkaat (Amicus Aboenses)

Minorit (Minores Aboenses)

SM-noviisit (Filiae Aboenses)

 

Rekisteröitymisen yhteydessä voit antaa yhden huoltajan tiedot. Omissa tiedoissa voit myöhemmin lisätä myös toisen huoltajan. Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Jos haluat antaa alaikäisen nuoren itse hallinnoida omaa käyttäjätiliään, mutta haluat saada sähköpostitiedotteet ja laskut omaan sähköpostiosoitteesi, pyydä lastasi lisäämään oma sähköpostiosoitteesi jäsenen 1. Huoltajan sähköposti-kenttään.

Harjoituskalenteria hallinnoidaan myös jäsenrekisterin kautta. Harjoituskalenteri tulee näkyville myös TRT:n nettisivuille kunkin joukkueen kohdalle ja kalenterin voi tilata myös esim. matkapuhelimeen, google-kalenteriin tai sähköpostiohjelmaan kuten Outlookiin.

myClub tukee suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Oletuskieli määräytyy käyttämäsi tietokoneen maa-asetuksista. Saat tarvittaessa muutettua myClubin käyttämään kieltä sivun alareunasta klikkaamalla kielen nimeä.

Mikäli sinulla on kysyttävää joukkueisiin ilmoittautumisista tai myClubin käytöstä, voit olla yhteydessä seuran myClub-vastaavaan: Tero Salonen, tero@tsalonen.net.