Yhteistyökumppanit

Turun Riennon Taitoluistelu Ry:llä on pitkät perinteet suomalaisessa taitoluistelussa.

Seurassa on n.400 luistelijaa.Tavoitteena on tarjota jokaiselle luistelusta kiinnostuneelle lapselle ja nuorelle hänen innokkuuttaan ja lajitasoaan vastaava ryhmä.

Seuralla on toimintaa useimmissa taitoluistelun muodoissa niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Luistella voi harrastetasolla tai kilpaurheilun ehdoin. TRT:n luistelijat kilpailevat aluetasolta aina SM-tasoon saakka sekä kotimaisilla että kansainvälisillä kentillä. Luistelijoillamme on käytössä ammattitaitoiset valmentajat niin jäällä, oheisharjoituksissa, tanssissa kuin lihashuollossakin. Järjestämme kauden aikana tapahtumia (kilpailut, seurapäivät ja uuden vuoden/kevätnäytökset), joiden tuotoilla pyrimme tasaamaan luistelijoidemme harjoituskuluja.

Tukemalla toimintaamme annat panoksesi näyttävälle ja haastavalle huippu-urheilulle sekä mukavalle ja kannustavalle harrastus- ja junioritoiminnalle.

Turun Riennon Taitoluistelun toimintaa tukevat kaudella 2015-2016: 

TRT on tehnyt yhteistyösopimuksen Lääkärikeskus NEOn kanssa vuosille 2016 ja 2017. NEO on kotimainen yksityissairaala, joka tuottaa korkealaatuisia lääkäripalveluja. Sairaala NEO:n omistavat yli 90 prosenttisesti sairaalassa työskentelevät lääkärit ja muu henkilökunta. NEO tukee seuraamme taloudellisesti ja on lisäksi lahjoittanut käyttöömme kolme ensiapulaukkua.

NEO:ssa toimii tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä. NEO:n ortopedit ja urheiluklinikka tutkii  ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä urheilijan terveysongelmia. Lasten NEO:ssa tutkitaan ja hoidetaan lasten ja nuorten vaivoja. 

 

Varaa aika NEO:sta - tue seuramme toimintaa

Seuramme tekee yhteistyötä turkulaisen Sairaala NEO:n kanssa. NEO on kotimainen monipuolinen lääkärikes- kus, josta löydät kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut.

Jokainen seuramme nettisivuilla olevan linkin kautta tehty ajanvaraus NEO:on tukee seuramme toimintaa. Jokaisesta toteutuneesta ajanvarauksesta hyvitetään seurallemme 3 euroa. Ajanvarauksia voivat tehdä seuran jäsenten lisäksi myös perhe- ja ystäväpiiriin kuuluvat henkilöt.

Siirry NEOn varaukseen tästä: http://www.neourheilu.fi/?utm_source=urheiluseurat&utm_medium=banneri&utm_campaign=Riento_luistelu

Tärkeää: Puhelimitse varattuja aikoja tai suoraan NEO:n nettisivuilla tehtyä ajanvarausta ei pystytä rekiste- röimään seuramme nimiin. Tämän vuoksi on tärkeää aloittaa ajan varaaminen seuramme kotisivuilta edellä

mainittujen ohjeiden mukaisesti.

 

 

TOK HALUAA OLLA MUKANA TUKEMASSA SEURAN TOIMINTAA TOK BONUS-JÄRJESTELMÄLLÄ, JOKA KOHDISTETAAN SEURAN JUNIORIJÄSENTEN PERHEILLE.

TOK MAKSAA KAIKKIEN MUKANA OLEVIEN PERHEIDEN KUUKAUSITTAIN KERRYTTÄMÄSTÄ BONUKSESTA 5% LISÄBONUKSEN SEURALLE. 

https://www.tokseurabonus.fi/tok_seurabonus

https://www.tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaudu

 

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Seuramme on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on uusi yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä SLU ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Uuden palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Katso esittelyvideo

 

Lisätietoja

 

 

if...

If tukee Turun Riennon Taitoluistelua kaudella 2016-2017 yksinluistelun varustehankinnoissa.

Jokaisella euran jäsenellä on mahdollisuus tukea TRT:n toimintaa liittämällä Stadium kanta-asiakaskorttinsa seuraamme. Liittäminen on helppoa, seuraat vain ohjeita.

Mitä Sinun, Seuran jäsenenä, tulee tehdä tai tietää on:

  • Stadium kanta-asiakaskorttisi ”käyttäjätunnus ja ”salasana”
  • Seurasi nimen

Jos et ole Stadiumin kanta-asiakas, niin voit liittyä kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.
Korttia sinun ei tarvitse pitää lompakossasi. Stadiumilla on kortiton kanta-asiakkuus!

Kiitos, että aloitat seuramme tukemisen jo tänään!

 

Lepolan Puutarha Oy on Suomen vanhimpia kauppapuutarhoja. Lepola on ammattitaitoinen ja monipuolinen kukkatalo, jonka omalla puutarhalla kasvavat laadukkaat ja taatusti kotimaiset kukat. Puutarhan tärkeimpiä myytiartikkeleita ovat tulppaanit ja gerberat.

Yhteistyötaso pronssi

Turun ja Raision Puustellit tukevat Turun Riennon Taitoluistelu ry:n toimintaa. Puustelli tunnetaan korkealuokkaisista tuotteista sekä ainutlaatuisesta ALL Inclusive -konseptistaan. Puustelli-keittiö syntyy yhdistämällä toimivimmat ja laadukkaimmat ratkaisut yksilöllisten tarpeidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Puustelli-keittiöt kestävät aikaa ja elämää.

Tarkista alla olevista linkeistä tarjouksemme TRT:läisille:

QMedi verkkokauppa

Q Medi Europe Oy on suomalainen yhtiö, joka on perustettu terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaisten toimesta lisäämään hyviä hoitotuloksia sekä viemään eteenpäin terveyden edistämistä.

Ostamalla Q Medin tuotteita TRT:n nettisivuilta löytyvän verkkokaupan kautta, tuet samalla seuran toimintaa.