Ryhmiin ilmoittautuminen

Yksinluistelun kilpa- ja harrasteryhmiin ilmoittaudutaan TRT:n jäsenrekisterin (myClub) kautta. Jos luistelijalla ei ole vielä tunnuksia TRT:n jäsenrekisteriin, tulee ne luoda ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myöhemmin tarvittaessa muuttaa tietojasi kirjautumalla palveluun. Voit ilmoittautua TRT:n yksinluistelun ryhmiin käyttäen alla olevia linkkejä. Huomaa, että tunnukset ovat luistelijakohtaiset. Jos perheessäsi on useampi luistelija, pitää jokainen luistelija rekisteröidä ja ilmoittaa erikseen omilla tunnuksilla. Voit myöhemmin linkittää tilit yhteen myClubissa, jolloin eri luistelijoiden tietojen hallinta helpottuu.

Edustus
   Edustus 1
   Edustus 2

K1

K2

K3

K4 (3 kertaa viikossa luistelevat)

K4 (4 kertaa viikossa luistelevat)

AK1

AK2

 

Rekisteröitymisen yhteydessä voit antaa yhden huoltajan tiedot. Omissa tiedoissa voit myöhemmin lisätä myös toisen huoltajan. Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Jos haluat antaa alaikäisen nuoren itse hallinnoida omaa käyttäjätiliään, mutta haluat saada sähköpostitiedotteet ja laskut omaan sähköpostiosoitteesi, pyydä lastasi lisäämään oma sähköpostiosoitteesi jäsenen 1. Huoltajan sähköposti-kenttään.

Harjoituskalenteria hallinnoidaan myös jäsenrekisterin kautta. Harjoituskalenteri tulee näkyville myös TRT:n nettisivuille kunkin joukkueen kohdalle ja kalenterin voi tilata myös esim. matkapuhelimeen, google-kalenteriin tai sähköpostiohjelmaan kuten Outlookiin.

myClub tukee suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Oletuskieli määräytyy käyttämäsi tietokoneen maa-asetuksista. Saat tarvittaessa muutettua myClubin käyttämään kieltä sivun alareunasta klikkaamalla kielen nimeä.

Mikäli sinulla on kysyttävää joukkueisiin ilmoittautumisista tai myClubin käytöstä, voit olla yhteydessä seuran myClub-vastaavaan: Tero Salonen, tero@tsalonen.net.

 

Lisäjäille ilmoittautuminen

 

Lisäaamujäät on tarkoitettu yksinluistelun kilparyhmille Edustus, K1 sekä K2. Lisätunteihin pitää pääsääntöisesti sitoutua koko kaudeksi, mutta sopimusta voidaan muuttaa, jos esim. lukujärjestyksen muuttumisen takia tietyllä tunnilla käyminen on mahdotonta.

Voit ilmoittautua lisäaamujäille myClub-järjestelmässä omilla tunnuksilla tai  käyttämällä alla olevaa linkkiä.


Torstain aamujää klo 7-8 Impivaara