Tapaturman sattuessa

Lisenssit

  1. Tee urheiluvahinkoilmoitus: www.pohjola.fi (https://www.pohjola.fi/pohjola/kirjaudu-verkkopalveluihin?id=371000&srcpl=3). Mikäli et pysty käyttämään verkkoyhteyttä, Pohjolan konttoreista saa Urheiluvahinkoilmoituslomakkeita. Täytä vahinkoilmoituksen kaikki kohdat. Täytä vahinkoilmoitukseen myös lisenssivakuutuksen numero:
    • A-, B- ja C-lisenssit nro 06-21611
    • H-lisenssi nro 06-8700006
  2. Liitä mukaan lääkärinlausunto sekä hammasvammoista lausunto, jossa on kustannusarvio myöhemmin mahdollisesti tehtävästä hammashoidosta.
  3. Liitä mukaan tositteet maksetuista vamman hoitokuluista. Korvauksenhakija maksaa itse laskut ja hakee niistä Kelakorvaukset. Tämä sairausvakuutuslain mukainen korvausosuus on haettava kuuden kuukauden kuluessa siitä, kun laskut on maksettu. Alkuperäinen laskelma ja kopiot kaikista Kelalle annetuista kulutositteista ja hoitomääräyksistä toimitetaan sen jälkeen Pohjolaan.

 Pohjola on solminut tiettyjen hoitolaitosten kanssa yhteistyösopimuksen. Turussa näitä yhteistyökumppaneita ovat Lääkärikeskus Aava, Mehiläinen, Terveystalo ja Sairaala Neo.

 

Vakuutukseton kilpailulupa

  • Ota yhteys omaan vakuutusyhtiöösi