Valmennus

Valmennus 2017-2018

 

Yksinluistelussa jokaiselle luistelijalle on nimetty harjoitusryhmä ja ryhmälle vastuuvalmentaja, johon vanhemmat ensisijaisesti ovat yhteydessä.

Vastuuvalmentajuudesta huolimatta konkreettinen valmennustyö tapahtuu yhteistyössä. Kaikki valmentajat valmentavat tasapuolisesti kaikkia ja ovat yhdessä vastuussa valmennuksen toimivuudesta kaikkien luistelijoiden osalta.

 

Seuran yksinluistelijoiden päätoimiset valmentajat

Fabrice Masachs

Fabrice Masachs, päävalmentaja

fabrice@turunriennontaitoluistelu.fi

Puh. 040 4822 300


Koulutus:

Figure Skating Coach with State Licence as Sport Educator

Valmentajakokemus:

Valmentajakokemusta on kertynyt yli vuosikymmenen ajalta Ranskasta, Sveitsistä, Yhdysvalloista ja Suomesta. Fabrice on valmentanut sekä kansallisen että kansainvälisen tason luistelijoita.

Oma luistelutausta:

Fabrice luisteli senioritasolla yksin- sekä pariluistelussa, jolloin häntä valmensi MM- ja Olympiatason valmentajat Didier Monge ja Andrei Berenzintsev.

Myös ammattilaiskentät ovat tuttuja, sillä Fabrice on matkannut Holiday On Icen mukana Aasian/Tyynenmeren, Meksikon, Etelä-Amerikan ja Euroopan kiertueilla.

Muuta hauskaa:

Valmentamisen ohella Fabrice toimii vapaa-ajallaan iOS kehittäjänä: https://itunes.apple.com/us/developer/fabrice-masachs/id718099379

Motto:

“Hard work beats talent when talent doesn’t work hard” - Tim Notke

Elina Leppänen

Elina Leppänen

elinaleppanen@gmail.com

Koulutus:

Elina opiskelee tällä hetkellä Kaarinan ammattiopistossa Liviassa ylioppilaspohjaisella linjalla lähihoitajaksi. Opinnoista on suoritettuna jo varhaiskasvatuksen opinnot.

Lisäksi hänellä on European Health & Fitness Associationin hyväksymä Personal Trainer -koulutus.

Valmentajakokemus:

Elina on toiminut TRT:ssä erinäisten sijaisuuksien parissa tuntivalmentajana. Keväällä 2016 hän veti yksin- ja muodostelmaluistelijoille juoksutekniikkaa sekä ketteryys- ja voimaharjoituksia. Lisäksi Elina on työskennellyt koreografina muutaman vuoden ja tehnyt monia ohjelmia TRT:n ja muiden seurojen luistelijoille. Tällä hetkellä Elina valmentaa pääsääntöisesti kilpailevia yksinluistelijoita.

Oma luistelutausta:

Elinalla on takana 14 vuoden kilpailu-ura TRT:ssä. Viimeinen kilpailusarja oli kansalliset Juniorit. Lisäksi Elina on luistellut Disney On ice -jääshow'ssa 5 vuotta esiintyen USA:ssa, Kanadassa, Meksikossa ja Euroopassa. Disneyllä ollessaan Elina luisteli monissa eri ryhmärooleissa aina yksilörooleihin asti. Viimeiset kaksi vuotta Elina luisteli naispääosassa äiti Gothelina Disneyn elokuvasta ''Kaksin karkuteillä'' (Tangled)

Motto:

"Ei määrä vaan laatu!"

Nea Ojala

Nea Ojala

nea(at)turunriennontaitoluistelu.fi

Koulutus:

Nea on kauppatieteiden maisteri ja fysioterapeutti-opiskelija. Hän valmistuu fysioterapeutiksi keväällä 2018 ja toivoo toimivansa urheilijoiden parissa myös tulevassa ammatissaan. Nea on suorittanut 1-tason valmentajakoulutuksen sekä useita liiton alaisia koulutuksia. 

Valmentajakokemus:

Nea on ollut valmentanut ja toiminut koreografina TRT:ssä vuodesta 2007 asti, kaudella 2014-2015 hän toimi päätoimisena yksinluisteluvalmentajana TRT:ssä. Tällä hetkellä hän toimii sekä luistelukoulun että kehitysryhmä Startin vastuuvalmentajana. Lisäksi hän valmentaa yksinluistelun kilparyhmissä ja vetää yhteistyöseura Turun Kisa-Veikoissa jääkiekkoilijoiden teränkäyttöryhmiä. Nea on myös ryhmäliikuntaohjaaja.

Oma luistelutausta:

On aloittanut TRT:n luistelukoulussa 2,5-vuotiaana isosiskon innoittamana ja luistellut seurassa SM-junioritasolle asti. Lisäksi luistellut ammattilaisena Disney On Ice -jääshow'ssa. Nea on harrastanut myös muodostelmaluistelua viisi vuotta TRT:n kansallisessa seniorijoukkueessa.

Muuta hauskaa:

Nea voitti Suomen ensimmäisen Dancing On Ice -ohjelman syksyllä 2013.

Motto:

"Kaikista unelmistamme voi tulla totta, jos meillä on vain rohkeutta tavoitella niitä."

Eevi Ruutti

Eevi Ruutti

eevi.trt@gmail.com

Koulutus:

Eevi opiskelee parhaillaan tradenomiksi. Hän on kouluttautumassa myös yksinluistelun tekniseksi spesialistiksi. Lisäksi Eevillä on STLL:n ja LiiKu:n alaisia ohjaajakoulutuksia. 

Valmentajakokemus:

Eevi on toiminut TRT:n luistelukoulussa ohjaajana vuodesta 2012 lähtien. Tällä hetkellä Eevi valmentaa sekä luistelukoulussa että yksinluistelun kilparyhmissä. Lisäksi Eevi toimii myös koreografina.

Oma luistelutausta:

Eevi on harrastanut yksinluistelua TRT:ssä noin 16 vuotta. Hänen parhaita saavutuksiaan ovat SM-noviisien SM-pronssi vuodelta 2009 ja 6. sija SM-junioreiden SM-kilpailuissa vuonna 2013. Eevi on kiertänyt myös paljon kilpailuja ja leirejä ulkomailla aktiiviuransa aikana.

Muuta hauskaa:

Ollut matkaoppaana Italian Alpeilla.

Yksinluistelun tiimin kanssa töitä tekevät seuran tuntivalmentajat sekä eri tukitoimien asiantuntijat.

 

Tanssi

Riikka Littunen040 149 1446riikka.littunen@gmail.com

 

Koreografioita tekevät:

Julia Roivanen040 725 0762juliaroivanen@gmail.com
Nea Ojala nea@turunriennontaitoluistelu.fi
Elli Rantolahti elli.rantolahti@utu.fi
Eevi Ruutti eevi.ruutti@gmail.com
Elina Leppänen elinaleppanen@gmail.com

 

Sairastumiset, lomat ym poissaoloilmoitukset sähköposteihin tai puhelimiin.

 

YKSINLUISTELUN  VALMENNUSVALIOKUNTA

Mika Saarinen, yksinluisteluvastaava ja pj.  mika.saarinen.6@gmail.com

Fabrice Masachs, päävalmentaja

Minna Vuorinen, AK-vastuuvalmentaja

Anu Niiniranta, lajiasiantuntija

Martti Wallasvaara, vanhempain edustaja  martti@wallasvaara.net