Turun Riennon Taitoluistelu ry

YL slider

Yksinluistelu

Ilmoittautuminen

Sekä muodostelmaluistelun joukkueisiin että Startti-ryhmään ilmoittaudutaan TRT:n jäsenrekisterin (myClub) kautta. Jos sinulla ei ole vielä myClub ID:tä, voit luoda sellaisen ilmoittautumisen yhteydessä tai etukäteen https://id.myclub.fi sivulla klikkaamalla linkkiä ‘Luo myClub ID‘. myClub ID luodaan vain kerran ja samalla myClub ID:llä voidaan ilmoittautua kaikkien seurojen toimintaan, jotka käyttävät myClub-palvelua. Luot siis ensimmäisessä vaiheessa itsellesi myClub ID:n ja toisessa vaiheessa syötetään luistelijan tiedot. 

Jos perheessäsi on useampi luistelija, pitää jokainen luistelija rekisteröidä erikseen mutta jokaista luistelijaa voit hallita samalla myClub ID -tunnuksella. myClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla myClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

Rekisteröitymisen yhteydessä voit antaa yhden tai useamman huoltajan tiedot. Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Käyttäjätilin aktivointilinkki ja salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkki toimitetaan vain jäsentilin 1. sähköpostiosoitekentän sähköpostiin. Jos lapsen huoltajana haluat hallinnoida lapsesi myClub-tiliä, tarkista että 1. sähköpostiosoitteeksi on määritelty oma sähköpostiosoitteesi.

Harjoituskalenteria hallinnoidaan myös jäsenrekisterin kautta. Harjoituskalenteri tulee näkyville myös TRT:n nettisivuille kunkin joukkueen kohdalle ja kalenterin voi tilata myös esim. matkapuhelimeen, google-kalenteriin tai sähköpostiohjelmaan kuten Outlookiin.

myClub tukee suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Oletuskieli määräytyy käyttämäsi tietokoneen maa-asetuksista. Saat tarvittaessa muutettua myClubin käyttämään kieltä sivun alareunasta klikkaamalla kielen nimeä.

Tietoja myClub ID:stä

myClub ID -käyttöönotto

Miten vanhemmat hallinnoivat lapsen jäsentiliä

Kuinka hallinnoin kaikkia jäsentilejäni eri seuroissa myClub ID:lläni

Mikäli sinulla on kysyttävää joukkueisiin ilmoittautumisista tai myClubin käytöstä, voit olla yhteydessä seuran myClub-vastaavaan: Tero Salonen, if.ul1642490963etsiu1642490963lotia1642490963tnonn1642490963eirnu1642490963rut@a1642490963jatho1642490963jnann1642490963imiot1642490963.

Ryhmien ilmoittautumislinkit:

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: