Turun Riennon Taitoluistelu ry

Yksinluistelu – Ohjeet kilpailemiseen

Ohjeet kilpailemiseen

KILPAILEMINEN JA KILPAILUISTA TIEDOTTAMINEN

Kilpailukutsujen käsittely, kilpailuihin ilmoittaminen ja tiedottaminen

Valmentajat käsittelevät seuraan tulleet kilpailukutsut ja päättävät, mihin kilpailuihin ja sarjoihin osallistutaan. Valmentajat myös päättävät, ketkä luistelijat ilmoitetaan ja – karsinnan varalta – missä järjestyksessä.

Kaikissa sarjoissa noudatetaan niin sanottua kiertoperiaatetta, eli ilmoitusjärjestystä vaihdellaan kisasta toiseen. Jos luistelija on aikaisemmin ilmoitettu kisaan, mutta karsittu kisasta järjestävän seuran toimesta, annetaan hänelle seuraavassa kisassa etusija. Ohjeistuksen tarkoituksena on pyrkiä takaamaan kaikille luistelijoille riittävästi kilpailuja. Valmentajat voivat kuitenkin poiketa tästä säännöstä, jos kilpailun luonne sitä edellyttää.

Kauden 2023-2024 kilpailukalenterin löydätte täältä. Kilpailukalenterista löytyy kauden tulevat kilpailut ja luistelijat, joita kilpailuihin ollaan ilmoittamassa. Myös vahvistetut luistelijat tullaan taulukkoon päivittämään, kun tieto kilpailujärjestäjältä meille saapuu. Mikäli luistelija EI aio osallistua kilpailuun, johon häntä ollaan ilmoittamassa taulukon mukaisesti, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse kilpailut@turunriennontaitoluistelu.fi taulukossa näkyvään päivään mennessä. Seuraattehan siis taulukkoa aktiivisesti, jotta olette tietoisia tulevista kilpailuista.

Kun ilmoitettavat luistelijat ovat tiedossa, kilpailusihteeri ilmoittaa luistelijat kilpailuun. 

Kilpailuun osallistujalla tulee olla taitoluisteluliiton kilpailupassi maksettuna ensimmäisenä jääharjoituspäivänä syksyllä. Mikäli luistelija ei ole hankkinut kilpailupassia oikea-aikaisesti, voi seura evätä luistelijan osallistumisen kilpailuihin. Kilpailuluvan lunastaneiden luistelijoiden tulee itse huolehtia siitä, että heillä on koko kauden voimassaoleva vakuutustodistus. Eli jos vakuutuskausi päättyy kesken kauden, on uusi vakuutustodistus toimitettava viipymättä kilpailusihteerille.

Huom. Kullekin kaudelle on haettava uusi tapaturmavakuutustodistus vakuutusyhtiöltä.

Jos luistelija (ilmoittauduttuaan ensin kilpailuun) peruu itse kilpailuun osallistumisen ilman perusteltua syytä, maksaa hän ilmoittautumismaksun riippumatta siitä, mitä järjestävä seura veloittaa seuralta. Tämä koskee seuran oman viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttuja, joka ei välttämättä ole sama kuin kilpailun järjestävän seuran viimeinen ilmoittautumispäivä. Peruutuksesta pitää antaa kirjallinen selvitys sekä valmentajalle että kilpailusihteerille.

Kun järjestävältä seuralta tulee kilpailuvahvistus ja osallistujalista, lähetetään ne tiedoksi valmentajille. Samalla vahvistetaan myös kilpailuun lähtevä valmentaja, jos hän on jo tiedossa.

Matkajärjestelyt ja –kustannukset

Seura ei tee luistelijoille hotellivarauksia kilpailujen yhteydessä, vaan luistelijat hoitavat ne itse. Valmentajan hotellivarauksen tekee seura sekä huolehtii valmentajan majoituskustannukset.

Yleensä kilpailukutsuissa on suosituksia kilpailussa käytettävistä hotelleista ja järjestävä seura on voinut sopia erikoishinnoista ko. kisaan. 

Luistelijat itse vastaavat matka- ja majoituskustannuksista. Valmentajat matkustavat luistelijoiden kyydillä aina kun se on aikataulullisesti mahdollista. Pääsääntö on, että luistelujärjestyksessä ensimmäisenä oleva luistelija huolehtii menomatkasta ja viimeisenä oleva paluumatkasta.

Ulkomaan kilpailut ja Suomessa järjestetyt kansainväliset kilpailut

Luistelijat vastaavat ilmoittautumismaksuista ja tuomarikuluista sekä valmentajan matka-ja majoituskustannuksista sekä päivärahasta.

Kilpailuohje

Ohessa kilpailuohje, josta selviää, miten valmistaudutaan kilpailuun, mitä itse kilpailun aikana tapahtuu, mitä asioita pitää ottaa huomioon jne. Ohje on tarkoitettu ensi sijassa aloitteleville kilpaluistelijoille, mutta myös kokeneempien kilpailijoiden on hyvä välillä kerrata näitä asioita.

ISU-arviointi

Suunniteltu ohjelma

Jos kilpailussa käytetään ISU-arviointia, tulee luistelijan täyttää ‘Suunniteltu ohjelma’ lomake ja toimittaa se seuran heti kauden alussa, hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä kilpailuja. Toimisto huolehtii ohjelmalomakkeiden lähettämisestä edelleen kisajärjestäjille.

Kilpailusihteeri säilyttää luistelijan viimeisimmän version suunnitellusta ohjelmasta ja lähettää sen kisajärjestäjille, ellei luistelija ole toimittanut uutta versiota hyvissä ajoin ennen seuraavaa kisaa. Jos ohjelmaan tehdään muutoksia, luistelijan pitää itse huolehtia lomakkeen päivittämisestä ja lähettämisestä kilpailusihteerille.

On hyvä muistaa, että suunniteltu ohjelma annetaan ainoastaan avuksi ISU-arviointi järjestelmälle, arviointi tehdään kuitenkin AINA luistelun mukaan.

Lomakkeet löytyvät liiton sivuilta, johon linkki tässä.

Sarjoissa, joissa on sekä lyhyt- että vapaaohjelma (SM-seniorit, seniorit, SM-juniorit, juniorit ja SM-noviisit) on oma lomakkeensa. Muissa sarjoissa (noviisit, debytantit, A-silmut) on oma lomakkeensa, jossa on pelkkä vapaaohjelma. Elementtien lyhenteet löytyvät lomakkeen toiselta sivulta.

Kilpailutulokset

Kisan jälkeen tulokset näkyvät kilpailukalenterissa. 

Täydelliset tuloslistat löytyvät järjestävän kisan kilpailutiedoista.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä:

Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, näet listan talkootehtävistä. Klikkaa haluttua tehtävää ilmoittaaksesi itsesi kyseiseen tehtävään. Sinun tulee siis ilmoittautua sekä tapahtumaan, että tehtävään :)

Kilpailuihin on molempina päivinä vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa!

HESEHOTELLI KASKENTIE, TURKU

HeseHotelli Turku Kaskentie sijaitsee Turun Kupittaalla n. 1,5 km Turun ydinkeskustasta. Hotellissa on 6 huonetta ja 16 vuodepaikkaa. Huonevarustukseen kuuluu muun muassa jäähdytetty ilmastointi, jääviileäkaappi, televisio, vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja ilmainen Wi-Fi.

Osoite: Kurjenmäenkatu 7, 20700 Turku (kartalla)
Puhelinnumero: 044 480 9403 
Sähköpostiosoite: kurki(a)hesburger.fi

https://www.hesburger.fi/hesehotelli/hesehotelli-kaskentie--turku

Marika LehtinenYlituomari
Jasmin PaukkunenTuomari
Hertta EskoTuomari

Oksana VuorelaYlituomari
Nea RajalaTuomari
Jasmin PaukkunenTuomari

Lauantain 14.10.2023 aikataulu

Ovet avataan luistelijoille: klo 8:00
Ovet auki yleisölle: klo 9:00
Kilpailusuoritukset: 9:30-19:51

9:30-10:45Jäätanssi
11:00-16:10SM-juniorit, naiset lyhytohjelma
16:11-16:45SM-juniorit, miehet lyhytohjelma
17:01-17:36SM-seniorit, miehet lyhytohjelma
17:40-19:51SM-seniorit, naiset lyhytohjelma

Sunnuntain 15.10.2023 aikataulu

Ovet avataan luistelijoille: klo 7:30
Ovet auki yleisölle: klo 8:30
Kilpailusuoritukset: 9:00-20:11

9:00-9:55Jäätanssi, vapaatanssi
10:10-15:30SM-juniorit, naiset vapaaohjelma
15:45-16:25SM-juniorit, miehet vapaaohjelma
16:30-17:15SM-seniorit, miehet vapaaohjelma
17:29-20:11SM-seniorit, naiset vapaaohjelma

Lauantain 4.2.2023 aikataulu

Ovet avataan joukkueille: 9:00
Ovet auki yleisölle: 10:15
Kilpailusuoritukset: 12:00-18:00

10:45-11:35SM-juniorit harjoitukset
12:00Masters L1Esitysjärjestys ja tulokset
12:50Masters L2Esitysjärjestys ja tulokset
14:03Juniorit L1Esitysjärjestys ja tulokset
16:04Minorit L1Esitysjärjestys ja tulokset
17:37SM-juniorit lyhytohjelmaEsitysjärjestys ja tulokset

Sunnuntain 5.2.2023 aikataulu

Ovet avataan joukkueille: 9:00
Ovet auki yleisölle: 10:15
Kilpailusuoritukset: 12:00-19:10

10:40-11:35SM-juniorit harjoitukset
12:00Seniorit L1Esitysjärjestys ja tulokset
13:04Seniorit L2Esitysjärjestys ja tulokset
14:31Juniorit L2Esitysjärjestys ja tulokset
16:39Minorit L2Esitysjärjestys ja tulokset
18:33SM-juniorit vapaaohjelmaEsitysjärjestys ja tulokset

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skatesta saat kaiken luisteluun tarvittavan, vuosien kokemuksella. Tarjoamme taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, huollon, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla. Palvelutarjontamme on saatavilla myymälässämme ja verkossa, ajanvarauksella tai ilman. Lisätietoja teroitus- ja huolto- sekä etäasiantuntija-palveluistamme: www.luckyskate.fi/collections/palvelut

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat: https://luckyskate.fi/pages/henkilosto

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Turun Riennon Taitoluistelun jäsenenä saat -10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista. Alennus (koodi: TRT) on hyödynnettävissä sekä myymälässämme että verkkokaupassamme.

Lisätietoja:

www.luckyskate.fi

p. 010-423 6680

info@luckyskate.fi

Tervetuloa palveltavaksi!