Turun Riennon Taitoluistelu ry

Yksinluistelu

Slider

Luistelupassi

Luistelupassi

Luistelupassit kaudella 2020-2021

Taitoluisteluliitto siirtää passikauden tukemaan seurojen luonnollista toimintakautta ollen jatkossa 1.5.–30.4. Harjoitusryhmien muutokset ja mahdolliset seurasiirrot tehdään yleensä kilpailukauden päätyttyä keväällä, joten uusi passikausi tulee mukailemaan paremmin tätä rytmiä.

HUOM! Ylimenoajan vuoksi kaudelle 2019–2020 hankitut passit ovat voimassa 30.6.2020 saakka.

Luistelu- ja toimihenkilöpassit kaudella 1.5.2020 – 30.4.2021

Kauden 2020-2021 luistelu- ja toimihenkilöpassit ovat nyt myynnissä. Passin osto tapahtuu täältä.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto

Luistelupassin ostamalla urheilija ja/tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Vakuutuksen voimaantulo

Passiin sisältyvä vakuutus tulee voimaan 1.5.2020, mikäli maksu on maksettu toukokuun 2020 aikana.

Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy automaattisesti 30.4.2021.

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva ei vaadi korvauksen myöntämiseksi ulkoista tekijää vaan se korvaa myös silloin, kun loukkaantuminen tapahtuu äkillisen tapahtuman kuten esimerkiksi akillesjänteen repeämisen tai polven sijoiltaan menon seurauksena.

Huomioithan, että kaikista Suomen Taitoluisteluliiton toimiston kautta tehdyistä lisenssimuutoksista veloitetaan 15 € toimisto- ja käsittelykulu. Vakuutuksen irtisanomisista Pohjola Vakuutus veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 €.

HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin.

  • Kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ
  • Ei kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ
  • Toimihenkilöpassit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ
  • Luistelukoulupassit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ (vain seurojen ostettavissa)

Ilmoitus seuralle

Vakuutusturvan on oltava kunnossa, jotta luistelija voi aloittaa harjoittelun uuden kauden alkaessa.

Luistelupassin maksupäivämäärä sekä tieto siitä, onko hankkinut vakuutuksellisen tai vakuutuksettoman passin sekä mahdollisen oman vakuutuksen tiedot pitää ilmoittaa heti kauden alkaessa myclub-jäsentietoihin oman Sportti-ID:n lisäksi. Ilmoittamatta jättäminen tarkoittaa, että ei voi osallistua harjoituksiin.

Luistelupassin tietoja sekä mm. luistelijan testirekisteriä ylläpidetään Hoikassa, josta jokainen voi myös tarkistaa omat tietonsa.

Jos luistelijan lisenssi/vakuutus ei ole kunnossa, luistelijaa ei valitettavasti saa päästää jäälle.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: