Turun Riennon Taitoluistelu ry

ice-4713516_1920

Seura

80-vuotisjuhlagaala

Turun Riennon Taitoluistelun 80 vuotisjuhlavuosi huipentui lauantaina 13.4 Kupittaan Jäähallilla huikeaan juhlagaalaan. Juhlagaalan valmistelut ja harjoitukset oli aloitettu jo hyvissä ajoin ja lauantaina iltapäivällä hallin käytävillä saattoi tuntea ja kuulla luistelijoiden iloisen odotuksen: kohta päästään jäälle esiintymään! Meikkejä ja kampauksia viimeisteltiin ja katsomoiden täyttyessä tunnelma alkoi olla katossa! Joku supisi nähneensä hallin käytävällä Laura Lepistön ja Kiira Korven.

Seuran historian suurimmassa jääshowssa esiintyivät kaikki Turun Riennon Taitoluistelun luistelijat. Mieleenpainuvia hetkiä koettiin niin hellyyttävien pienten luistelukoululaisten, Abbojen, Viileiden Venlojen, laulavien sadepisaroiden kuin huikeiden yksilösuoritustenkin tiimoilta. Yksi näytöksen unohtumattomimmista hetkistä oli, kun muodostelmaluistelijat luistelivat Puolalanmäen musiikkiluokkien laulaman Finlandia hymnin tahtiin.

Seuran omien luistelijoiden lisäksi jäällä nähtiin myös aina yhtä upea Kiira Korpi. Kiiran lisäksi katsojia hemmoteltiin myös ihastuttavan Laura Lepistön esityksillä. Karismaattinen Ari-Pekka Nurmenkari taas hauskuutti yleisöä omilla esiintymisnumeroillaan ja näytti miten yleisö otetaan. Juhlagaalan juonnosta vastasi aina yhtä ihana Lasse Laksola sekä hänen apunaan Aleksi Mäkinen.

Juhlagaalan tunnelma on aistittavissa videolla. Seuran monivuotisen tuomarin Leena Kurrin sanoin: Upea jääshow, jonka koreografiat, puvustus sekä luistelijoiden eläytyminen oli jotain aivan ennennäkemätöntä Turussa! Tästä on hyvä jatkaa seuraaville vuosikymmenille!

Taitoluistelija Kiira Korpi oli esiintymässä Turun Riennon Taitoluistelijoiden Juhla Gaalassa. Hänellä oli aikaa antaa muutama vinkki aloitteleville luistelijoille, ja kertoa mitä luisteluharrastus voi antaa.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: