Turun Riennon Taitoluistelu ry

ice-4713516_1920

Seura

80-vuotisjuhlagaala

Turun Riennon Taitoluistelun 80 vuotisjuhlavuosi huipentui lauantaina 13.4 Kupittaan Jäähallilla huikeaan juhlagaalaan. Juhlagaalan valmistelut ja harjoitukset oli aloitettu jo hyvissä ajoin ja lauantaina iltapäivällä hallin käytävillä saattoi tuntea ja kuulla luistelijoiden iloisen odotuksen: kohta päästään jäälle esiintymään! Meikkejä ja kampauksia viimeisteltiin ja katsomoiden täyttyessä tunnelma alkoi olla katossa! Joku supisi nähneensä hallin käytävällä Laura Lepistön ja Kiira Korven.

Seuran historian suurimmassa jääshowssa esiintyivät kaikki Turun Riennon Taitoluistelun luistelijat. Mieleenpainuvia hetkiä koettiin niin hellyyttävien pienten luistelukoululaisten, Abbojen, Viileiden Venlojen, laulavien sadepisaroiden kuin huikeiden yksilösuoritustenkin tiimoilta. Yksi näytöksen unohtumattomimmista hetkistä oli, kun muodostelmaluistelijat luistelivat Puolalanmäen musiikkiluokkien laulaman Finlandia hymnin tahtiin.

Seuran omien luistelijoiden lisäksi jäällä nähtiin myös aina yhtä upea Kiira Korpi. Kiiran lisäksi katsojia hemmoteltiin myös ihastuttavan Laura Lepistön esityksillä. Karismaattinen Ari-Pekka Nurmenkari taas hauskuutti yleisöä omilla esiintymisnumeroillaan ja näytti miten yleisö otetaan. Juhlagaalan juonnosta vastasi aina yhtä ihana Lasse Laksola sekä hänen apunaan Aleksi Mäkinen.

Juhlagaalan tunnelma on aistittavissa videolla. Seuran monivuotisen tuomarin Leena Kurrin sanoin: Upea jääshow, jonka koreografiat, puvustus sekä luistelijoiden eläytyminen oli jotain aivan ennennäkemätöntä Turussa! Tästä on hyvä jatkaa seuraaville vuosikymmenille!

Taitoluistelija Kiira Korpi oli esiintymässä Turun Riennon Taitoluistelijoiden Juhla Gaalassa. Hänellä oli aikaa antaa muutama vinkki aloitteleville luistelijoille, ja kertoa mitä luisteluharrastus voi antaa.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä:

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skatesta saat kaiken luisteluun tarvittavan, vuosien kokemuksella. Tarjoamme taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, huollon, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla. Palvelutarjontamme on saatavilla myymälässämme ja verkossa, ajanvarauksella tai ilman. Lisätietoja teroitus- ja huolto- sekä etäasiantuntija-palveluistamme: www.luckyskate.fi/collections/palvelut

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat: https://luckyskate.fi/pages/henkilosto

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Turun Riennon Taitoluistelun jäsenenä saat -10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista. Alennus (koodi: TRT) on hyödynnettävissä sekä myymälässämme että verkkokaupassamme.

Lisätietoja:

www.luckyskate.fi

p. 010-423 6680

info@luckyskate.fi

Tervetuloa palveltavaksi!