Eevi Ruutti SM-noviisien SM-kisan kuudes ja Emilia Isolauri hopeafinaalin 11.

19.2.2008

Eevi palkintojen jaossa
Eevi palkintojen jaossa
Eevi ja Joppe
Eevi ja Joppe

SM-noviisien SM-kisa ja hopeafinaali kisattiin Jyväskylässä 16.-17.2. Onnittelut luistelijoille ja valmentajille hyvistä suorituksista. Valmentajan raportti kisoista ohessa.

Jännitys, keskittyminen, huolellisuus, laatu, vauhti, itsensä voittaminen, onnistuminen ja ilo. Siinä muutamalla sanalla kuvattu tunnelmia SM-noviisien Suomen mestaruuskilpailuista sekä hopeafinaalista, jotka järjestettiin tänä vuonna Jyväskylässä 16.-17.2.

 

Eevi Ruutti sijoittui SM-kilpailuissa upeasti sijalle 6. tehden sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa omat ennätyspisteensä. Eevi oli puhtaan ja erittäin laadukkaasti suoritetun lyhytohjelman jälkeen sijalla 5. pistein 32,73 ja sai lyhytohjelmakilpailun korkeimmat elementtipisteet (18,16). Vapaaohjelmakin sujui erittäin mallikkaasti vaikka yksi piruetti ja pari hyppy-yhdistelmää jäivät ”viimeistelemättä”. Vapaaohjelmasta Eevi sai pisteet 53,06 ja kaikki pisteet yhteensä 85,79. Kisaviikonlopusta suoritusten perusteella voidaan todeta, että huolellisuus ja laatu kunniaan! Suomen mestaruuden vei Timila Shrestha HSK, toiseksi sijoittui Matleena Laakso PoriTa ja kolmas oli Ines Karvinen EsJt.

 

Emilia Isolauri sijoittui SM-noviisien hopeafinaalissa sijalle 11. Hopeafinaali oli yksipäiväinen vapaaohjelmakilpailu. Emilia sai vapaaohjelmasta pisteet 40,36. Emilia luisteli vauhdikkaan ja siistin ohjelman ja sai mm. yhdistelmäpiruetista tason 4, liukusarjasta tason 3 ja lentävästä vaakapiruetista tason 2. Hopeafinaalin voitti Tuuli Lipiäinen TTK, toinen oli Amanda Mannonen HSK ja kolmas Annika Uusitalo Tappara.

 

- Johanna Vainio -Lisätietoja: /kilpailut/kauden_2007-2008_kilpailutulokse/