Kevätnäytös 'Merenalainen maailma'

7.4.2008


Turun Riennon Taitoluistelun talvikausi huipentui torstaina 3.4.2008 kahteen hienoon kevätnäytösesitykseen.

Vaikka kausi on ollut pitkä ja kilpailut ja kilpailumatkat usein väsyttäviä, kevätnäytöksessä näkyi jäällä vain iloisia ilmeitä ja hienoja ohjelmanumeroita.

Kiitokset kaikille luistelijoille upeista esityksistä sekä reippaasta urheiluhengestä, jota kaikki osoititte vaikka päivä olikin pitkä.

Kiitokset valmentajille, teidän joustavuutenne ja yhteistyökykyisyytenne perusteella olemme selvinneet alati muuttuvista tilanteista ja luistelijat saavuttaneet monia uusia taitoja ja tavoitteita kauden kuluessa joita nyt saimme näytöksessä ihailla.

Nooralle kiitokset kevätnäytöksen kokoamisesta ja puvustuksesta, samoin suuri kiitos uudelle kuuluttajalahjakkuudelle Annelle jonka ensiesiintyminen kuuluttajana sujui loistavasti.

Eikä näytöstä taaskaan olisi voinut pitää ilman auttavia vanhempia. Kiitokset teille ja kaikille kauden aikana talkootöissä,  näytöksissä ja kilpailuissa mukana olleille. Panoksenne sekä luistelijoille että seuralle on korvaamaton, mutta toivottavasti tekin olette viihtyneet ja nauttineet voidessanne näin edesauttaa luistelijoita heidän harrastuksessaan.

Luistelukoulun upeat kalat ja ihanat meritähdet aloittivatkin jo vapailla vesillä uiskentelun ja elokuun lopussa aloittavat taas uuden kauden.

Kevätkausi uusine haasteineen ja jo syksyyn tähtäävine tavoitteineen alkaa  viikolla 15 ja päättyy kesäkuun puolessa välissä.  Jokainen ryhmä pitää kevään aikana myös pienen lomajakson.

Yhdyn erään kevätnäytöstä  katselleen  mielipiteeseen ” teillä on hieno seura” ja kiitän kaikkia TRT:laisia tästä kaudesta!

 

Pia

pj/TRT

 

Kuvia näytöksestä linkistä.Lisätietoja: /kevatnaytos_2008/