Kevätnäytös Circus on Ice

2.4.2009

T1-luistelijoita vanneakrobaatteina
T1-luistelijoita vanneakrobaatteina

TRT:n talviaika päättyi iloiseen sirkukseen, jossa kaikilla näytti olevan hauskaa....

TRT:n talviaika päättyi iloiseen sirkukseen, jossa kaikilla näytti olevan hauskaa, siitä kiitos Nooralle, joka vastasi jälleen kerran näytöksen suunnittelusta.

Kiitokset luistelijoille upeista suorituksista pienistä pupuista ja klovneista vanhempiin muodostelmaluistelijoihin saakka kaikki näyttivät nauttivan iloisesta tapahtumasta.

Suuret kiitokset kaikille valmentajille pitkästä kaudesta, jonka aikana ainoastaan hyvällä yhteistyöllä ja jokaisen joustavalla asenteella olemme päässeet loistaviin tuloksiin niin luistelijoiden kehityksen kannalta kuin myös pidemmän tähtäimen valmennussuunnittelussa.

Luistelijoiden vanhemmille ja tukijoille suuret kiitokset osallisuudesta nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ja seuratoimintaan osallistumiseen.

Myös seuran tuomareille kausi on ollut pitkä ja vielä muutaman kilpailun jälkeen heilläkin on  mahdollisuus nauttia viikonlopuista muualla kuin jäähalleissa. Kiitokset heille hyvästä yhteistyöstä tänäkin kautena.

Suurin osa luistelijoista jatkaa vielä harjoituksia keväällä ja tähän on mahdollisuus tänä keväänä myös luistelukoululaisille, joten jos vielä innostusta riittää niin harjoitusajat löytyvät luistelukoulun nettisivuilta.  

Iloista kevättä kaikille TRT:läisille 
 

Pia Ojala