Pia Ojala on vuoden 2009 turkulainen seuratyöntekijä

6.12.2009


Vuoden seuratyöntekijät valitsee LiikU hakemusten perusteella. Vuoden seuratyöntekijäksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä seurassa.

Seuratyöntekijöiden palkitseminen tapahtui LiikUn järjestämällä seuraristeilyllä 5.-6.12.2009. Kunniakirjan ja mitalin lisäksi Pia sai kutsun Suomen Urheilugaalaan, jossa taitoluistelukin on näyttävästi esillä, koska Laura Lepistö on ehdolla kategoriassa Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki.

Lisää seuraristeilystä ja kaikki palkitut Liikun sivuilla.

Ohessa ote hakemuksesta vuoden seuratyöntekijäksi:

Turun Riennon Taitoluistelun entinen puheenjohtaja Pia Ojala on taitoluisteluihminen henkeen ja vereen. Hän on viettänyt suurimman osan elämästään lajin parissa ja ollut seuran jäsenkin jo vuosikymmeniä. Hän on toiminut pitkään turkulaisen taitoluistelun parissa monissa eri tehtävissä. TRT:n johtokunnassa hän on toiminut mm. sihteerinä ja vuodesta 2006 vuoteen 2009 seuran puheenjohtajana.

Rakkaus taitoluisteluun ja tahto viedä turkulaista taitoluistelua eteenpäin lienee se voima joka on saanut Pia Ojalan jatkamaan työtä seuran hyväksi vielä senkin jälkeen, kun omien tyttärien aktiiviurat ovat päättyneet.

Me jotka olemme tehneet työtä Pian kanssa arvostamme sitä että hän on johdonmukainen ja tarvittaessa jämäkkä, diplomaattinen ja säilyttää rauhallisuutensa vaikeissakin tilanteissa. Hän on ahkera ja vastuuntuntoinen ja teki puheenjohtajana päivittäin työtä seuran hyväksi, vapaaehtoisesti ja innostuneesti.

Vaikka Pia Ojala luopui puheenjohtajuudesta kesäkuussa 2009, hänen uransa TRT:ssä jatkuu varmaan muodossa tai toisessa vielä pitkään, ja hän tulee olemaan tuttu näky hallilla edelleen. Tässä kohtaa olisi sopiva tilaisuus kiittää Pia Ojalaa hänen työstään seuran hyväksi myös julkisella tunnustuksella ja siksi ehdotamme häntä Vuoden turkulaiseksi seuratyöntekijäksi.

Turussa 10.9.2009

Turun Riennon Taitoluistelu ry