YKSINLUISTELUN KAUSI 2011-2012 ON ALKANUT

3.8.2011

Kesäkuun alun omien kesäjäiden jälkeen yksinluistelijat hakivat vauhtia ja vaihtelua talven koulu-jäähallikuvioon eri tahojen järjestämiltä kesäleireiltä.  Nyt ympäri vuoden harjoittelevat luistelijat ovat palaneet leireiltä takaisin kotihalliin.

 

Valmennustiimiin on kesän aikana tullut muutoksia. Joppe siirtyi jääkentiltä salille pääkaupunkiseudulle.  Onnittelemme Ellaa, jonka siviilisääty vaihtui ja näin tiimin oheisvalmennuksesta vastaa elokuun puolen välin jälkeen Elina Ikonen. Toivotamme tervetulleeksi paluumuuttajan Tiia Montosen, jonka vanhat rientolaiset tuntevat Tiia Hurmeena. Tiia on luistelukoulun ja tekniikkakoulun vastuuvalmentaja ja tekee jäällä töitä myös Seija-Marian ja Ellan kanssa. Valmentajien yksityiskohtaisemmat vastuualueet tiedoitamme myöhemmin.

 

Elokuussa jääharjoitusajat poikkeavat jonkin verran tulevan kauden vakioajoista eli siihen asti kun LuKo=luistelukoulu aloittaa toimintansa.

Viime kaudella T4=timantit ryhmässä luistelleet lapset ovat nyt pääsääntöisesti ryhmässä T3. T3 ssa luistellaan sävelin DO, RE, MI eli ryhmä jaetaan pienryhmiin valmentajaresurssien ja sisällön mukaan. Muissa ryhmissä ei ole mainittavia muutoksia.

 

TIMANTIT =  T4  kaudella 2011-2012

Lapset, joita suositeltiin tähän 3 kertaa viikossa harjoittelevien ryhmään saivat asiasta sähköpostia alkukesästä. Timantti-ryhmä antaa valmiudet sekä että yksinluistelun että muodostelman kilpapuolelle. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin Impivaarassa 17-1745 lauantaisin Kupittaalla klo 1010-11. T4 harjoituksien aikataulu näkyy yksinluistelun sivuilla.

Timanttien luistelukausi alkaa viikolla 32. Ilmoittautumiset alkaen 1.8. seija-maria.lehtonen@pp1.inet.fi

 

TK= tekniikkakoulu starttaa viikolla 32. Harjoitukset ovat tiistaisin Varissuolla klo 16-17, keskiviikkoisin Kupittaan harjoitushallissa klo 15-16 ja torstaisin Kupittaan kisahallissa klo 15-1630.  Tekniikkakoulu sijoittuu kilpa ja harrasteryhmien väliin. Harjoittelu on tavoitteellista ja mahdollistaa näin kilpailemisen Lounais-Suomen alueella. Yhteydenotot: Tiia Montonen tiia@inbox.lv , 040-8296673.

 

Tiedoksi;

TÄHDET

Ryhmä toimii luistelukoulun alaisuudessa.

Ryhmään voi ilmoittautua kaudella 2010-2011 kaksi kertaa viikossa paljetit- tai tähdet-ryhmässä luistelleet edelleen alle kouluikäiset lapset, jotka eivät siirry timantteihin ja haluavat jatkaa luistelua kaksi kertaa viikossa.  Harjoituspäivät syyskuun alusta alkaen ovat tiistai 17-1745 (impiv.) torstai 17-1745(impiv.) ja lauantai 1010-11(kupittaa). Kolmesta harjoituspäivästä valitaan kaksi. Ilmoittautumiset tehdään seuran nettisivujen kautta: http://trt.sporttisaitti.com/luistelukoulu/ilmoittautuminen/