Liity Turun Riennon Taitoluistelu ry:n kannattaja-jäseneksi

1.11.2013


Hei, 

Haluatko lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia, olla mukana positiivisessa toiminnassa, tukea taitoluistelua ja antaa panoksesi mukavalle ja kannustavalle harrastus- ja junioritoiminnalle sekä näyttävälle ja haastavalle huippu-urheilulle? Kannattajajäsenenä saat nimesi nettisivuillemme kannattajalistaan sekä ajankohtaista tietoa seuramme tapahtumista. Tarjoamme myös kannattajajäsenillemme vuodenvaihdenäytökseemme pääsylipun ilmaiseksi sekä kevätnäytökseen pääsylipun puoleen hintaan. Kannattajajäsenenä olet tukemassa arvokasta toimintaa lasten ja nuorten urheiluharrastuksen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. 

Turun Riennon Taitoluistelu ry:llä on jo yli 80 vuotta vanhat perinteet suomalaisessa taitoluistelussa. Seuralla on toimintaa monella tasolla niin luistelukoulussa, yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Upeassa seurassamme luistelee n. 200 luistelijaa. Tavoitteena on tarjota jokaiselle luistelusta kiinnostuneelle lapselle ja aikuiselle hänen innokkuuttaan ja lajitasoaan vastaava ryhmä. Luistella voi harrastetasolla tai kilpaurheilun ehdoin. Olemme ottaneet toiminnassamme huomioon myös erityislapset.

TRT:n luistelijat kilpailevat aluetasolta Suomessa aina SM-tasoon saakka, mutta myös kansainvälisillä kentillä. Järjestämme kauden aikana useita näyttäviä tapahtumia (kilpailut, seurapäivät ja vuodenvaihde-/kevätnäytökset), joiden tuotoilla pyrimme tasaamaan luistelijoidemme harjoituskuluja sekä lisäämään upean lajimme näkyvyyttä! 

Liity mukaan iloiseen joukkoomme! Kannattajajäsenyys maksaa 50€/vuosi.

Käy täyttämässä nettisivuillamme kannattajajäsenhakemus osoitteessa: https://trt-sporttisaitti-com.directo.fi/seura/seuran_jasenyys/