YL: TRT:lle menestystä ja mitaleja Porista!

25.11.2013


Kiireinen ja pitkä kisaviikonloppu takana Porissa! Hienoa oli nähdä miten paljon meitä TRT:läisiä Porissa oli edustamassa seuraamme. Vaikka edellä ollut aikataulu aiheutti ylimääräistä kisastressiä niin saimme silti nähdä  hienoja ohjelmia kaikilta, erityisesti mineiltä! TRT onnittelee halausten kera kaikkia mitalisteja ja finaalipaikan saaneita! 

Tintit 2006 ja nuoremmat, lohko 1:

Ava Suoraniemi luisteli upeasti toiseksi pisteillä  24,00 ja lunasti itselleen finaalipaikan! Onnea Ava!

Tintit 2005:

Finaalipaikan itselleen ovat lunastaneet Siiri Joopi (Erityismaininta: Hyvä musiikkiin luistelu), Emilia Liukas, Erika Sirkiä sekä Idil Mutluay. Myös Alina Rumbin on luistellut itsensä finaaliin jo aiemmin.  Onnea tytöt! 

Minit 2004:

Sara Nieminen luisteli hienosti kolmanneksi pisteillä 48,00 ja sai finaalipaikan. Finaalipaikan sai myös viidenneksi pisteillä 44,00 luistellut Camilla Leppänen. Onnea Sara ja Camilla!

Aluenoviisit:

Tilda Lehtimäki voitti aluenoviisien kisan pisteillä 51,33 ja sai finaalipaikan. Kolmanneksi kisassa sijoittui Iida Mahkonen pisteillä 43,33 ja sai niinikään finaalipaikan. Hienoa Tilda ja Iida!

Aluejuniorit:

Aluejunioreiden kisassa kolmanneksi sijoittui Petra Ahonen pisteillä 45,67 ja lunasti itselleen finaalipaikan. Onnea Petra!