TRT:n yksinluistelun valmennus

14.6.2014 klo 01:00

TRT:n yksinluistelun valmennustiimi 2014-2015
TRT:n yksinluistelun valmennustiimi 2014-2015

Yksinluistelun valmentajat kaudelle 2014-2015 valittu.

TRT:n yksinluistelun päävalmentajaksi on valittu Eva Vilen. Valmentamisen ohella Eva ottaa päävastuun yksinluistelun suunnittelusta ja kehittämisestä. Evan johdolla lähdemme kehittämään yksinluistelua kohti tulevaisuuden menestystä. Evan kanssa yksinluistelun valmennustiimin muodostavat Lotta Jarkko ja Nea Ojala.

 

Viimeiset neljä vuotta Eva on valmentanut Helsingissä HSK:ssa, jossa hän on toiminut myös valmennuspäällikkönä. Sitä ennen hän on valmentanut mm. Lappeenrannan Taitoluistelijoissa, Järvenpään Taitoluistelijoissa ja Myllypuron Taitoluisteluklubissa, missä Eva on myös itse luistellut SM-junioritasolle asti. Hän on valmentanut taitoluistelua vuodesta –95 asti ja vuodesta –97 lähtien päätoimisesti. Eva on valmentanut SM- ja maajoukkuetason luistelijoita, mm. Viktor Zubikia, ja ollut mukana maajoukkueleireillä. Hän on valmentanut kaikenikäisiä luistelijoita, myös pieniä.

 

Evan tavoittaa numerosta 040 829 6673 ja sähköpostilla trt.yksinluistelu@gmail.com, mikäli on jotain kysyttävää valmentajalta.

 

Yksinluistelun valmennustiimissä jatkaa Lotta Jarkko, joka on pitkän linjan TRT:läinen. Oman kilpailu-uransa jälkeen vuodesta 2009 lähtien Lotta on valmentanut TRT:ssä välillä luistelukoulussa ja välillä tuntivalmentajana sekä viime marraskuusta lähtien yksinluistelun päätoimisena valmentajana. Lotta opiskelee tällä hetkellä taitoluisteluvalmentajan 1-tason koulutuksessa sekä liikunnanohjauksen perustutkintoa. Hän on käynyt myös kaikki luistelukouluohjaajan koulutukset. Lotta on luistellut TRT:ssä SM-junioritasolle asti. Hän on kuulunut myös liiton ns. projektiryhmään, joka vastaa nykyistä Talent -ryhmää.

 

Yksinluistelun valmennustiimiin liittyy myös Nea Ojala, joka on hänkin pitkän linjan TRT:läinen. Hän on valmentanut TRT:ssä seitsemän vuotta tuntivalmentajana. Nea opiskelee tällä hetkellä taitoluisteluvalmentajan 1-tason koulutuksessa, aiemmin hän on suorittanut useita luistelukoulu- ja liikunnanohjauskursseja. Nea toimii myös koreografina ja ryhmäliikuntaohjaajana, lisäksi hän viimeistelee opintojaan Turun kauppakorkeakoulussa. Nea on luistellut TRT:ssä SM-junioritasolle asti ja kiertänyt sen jälkeen vuoden ammattilaisena Disney On Ice –jääshowssa. Viime syksynä Nea oli voittamassa Dancing On Ice –kilpailun yhdessä Sauli Koskisen kanssa.