Stadiumista bonusta seuralle, tarkennusta ohjeisiin

24.3.2015

Bonuksen saamisessa sekä itselle että seuralle on ollut ongelmia joissain tapauksissa. Tässä Stadiumilta saadut lisäohjeet sen varmistamiseksi, että saat bonusta sekä itsellesi, että seuralle.

Pahoittelemme, että bonusjärjestelmämme kanssa on ollut ongelmia. Bonusta pystyy kerryttämään sekä itselle henkilökohtaisella kortilla ja samalla seuralle ”tue seuraasi” konseptin avulla. Jos asiakas ilmoittaa kassalla seuranne korttinumeron, tällöin bonus kertyy pelkästään seuralle. Mutta jos omaan bonuskorttiin lisätään seura, silloin henkilökohtainen 10% bonus säilyy ja lisäksi seura saa 3% bonusta.

Pahoittelut vielä tästä epäselvyydestä. Olemme informoineet myymälöitä  Myllyn myymälän lisäksi, että Tue seuraasi konsepti käydään läpi tarkemmin.

Jokaisella Seuran jäsenellä on mahdollisuus tukea Seuran toimintaa liittämällä Stadium kanta-asiakas korttinsa Seuraan.

Liittäminen on helppoa, seuraat vain ohjeita jotka ovat liitteenä.

Mitä Sinun, Seuran jäsenenä, tulee tehdä tai tietää on:

-                     Stadium Kanta-asiakaskorttisi ”käyttäjätunnus ja ”salasana”. 

-                     Seurasi nimen.

Jos et ole Stadium kanta-asiakas niin voit liittyä kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.stadium.fi/teamsales 

Itse korttia sinun ei tarvitse pitää lompakossasi. Stadiumilla on kortiton kanta-asiakkuus!

__________________________________________________________________________________

Turun Riennon taitoluistelun Stadiumin kanssa tekemän yhteistyösopimuksen avulla kaikista Stadiumista tehdyistä ostoksista on mahdollista kerryttää bonusta seuralle mainitsemalla kassalla seurakortti numeromme 97522387 0010 5327. Seurakortin numero löytyy myös Stadiumin kassoilta mainitsemalla seuran nimi Turun Riennon Taitoluistelu. Jos sinulla on oma Stadium kortti, saat bonusta sekä itsellesi, että seuralle. Seurabonusta voivat kerryttää myös sukulaiset, tuttavat ja ylipäätään kaikki, jotka vain mainitsevat kassalla seurakortin numeron tai seuran nimen.

Liitteet