Haluatko oppia luistelemaan?

24.7.2015


Luistelukoulut alkavat viikolla 36

Turun Riennon Taitoluistelun luistelukouluissa on mistä valita. Meillä on jokaiselle ikäryhmälle ja taitotasolle tasokas luistelun opetus. Oli sitten kyseessä aloitteleva 3-vuotias, koulun liikuntatunneille näyttöä kaipaava varhaisteini tai aikuinen, joka haluaisi pysyä lastensa vauhdissa luistelukentällä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Luistelukoulut ovat seuraavasti: 3-4 vuotiaiden luistelukoulu, 5-6 vuotiaiden luistelukoulu, muodostelmaluistelukoulu, kouluikäisten lasten ja nuorten luistelukoulut, aikuisten luistelukoulu, lapsi-aikuinen luistelukoulu ja erityislasten luistelukoulu. Luistelukoulussa on myös erikseen Ruotsinkielinen ryhmä ja poikaryhmä.

Valitsemalla Turun Riennon Taitoluistelun luistelukoulun kaikki on mahdollista. Halutessaan jatkaa harrastusta luistelukoulun jälkeen voi meillä valita muodostelma- tai yksinluistelun. Yksinluistelussa meillä on SM-tason maajoukkueluistelijoita, kansallisen tason kilpaluistelijoita, aluesarjojen kilpaluistelijoita ja harrasteluistelijoita.

TRT:ssä on mahdollista kilpailla kaikilla tasoilla, tai olla kilpailematta, ja luistella vain omaksi ilokseen.

Linkki luistelukoulun sivuille.