Luistelukoulun ilmaiset kokeilukerrat!

17.8.2015

Luistelukoulut jatkuvat viikolla 36, kokeile ilmaiseksi koko syysykuu!
Luistelukoulut jatkuvat viikolla 36, kokeile ilmaiseksi koko syysykuu!

Vaikka aurinko vielä hellii niin nyt on jo hyvä aika suunnata katseet kohti syksyä ja tulevaa luistelukautta. Luistelukoulumme jatkuvat kahden viikon kuluttua eli viikolla 36 seuraavasti:

 

SUNNUNTAI 30.8. VARISSUON JÄÄHALLI (vko 35)

21.00-21.45 Aikuiset

TIISTAI 1.9. IMPIVAARAN JÄÄHALLI

17.00-17.45 Pikkutähdet, Tähdet, Svenska Gruppen 

17.45-18.30 Muodostelmatähdet, Teräspojat, Harrastelapset ja -nuoret

18.40-19.10 Muodostelmatähdet oheiset maalla

KESKIVIIKKO 2.9. IMPIVAARAN JÄÄHALLI

21.30-22.30 Aikuiset

TORSTAI 3.9. IMPIVAARAN JÄÄHALLI

17.00-17.45 Tähdet

17.45-18.30 Pikkutähdet, Erityistähdet, Vanhempi-lapsi-ryhmä

LAUANTAI 5.9. KUPITTAAN JÄÄHALLI

11.15-11.45 Tähdet oheiset maalla

12.00-12.45 Pikkutähdet, Tähdet, Svenska Gruppen

12.45-13.30 Muodostelmatähdet, Teräspojat, Harrastelapset ja -nuoret

Iloksemme voimme kertoa, että Turun Riennon Taitoluistelu tarjoaa ilmaiset kokeilukerrat kaikille luistelukoululaisille ja harrastelijoille, sekä uusille että vanhoille luistelijoillemme koko syyskuun ajan! Nyt on siis mahtava tilaisuus tulla oppimaan uusia taitoja ja nauttimaan luistelun hurmasta yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Meiltä löytyy ryhmä jokaiselle luisteluharrastuksesta kiinnostuneelle vauvasta vaariin. Oikean ryhmän valintaan vaikuttaa luistelijan ikä ja taitotaso. Ryhmien tarkemmat kuvaukset ja luistelukertojen määrät löytyvät kohdasta ryhmät. Uutuutena tänä syksynä tarjoamme vauhdikkaan poikaryhmän "Teräspojat" 4-8-vuotiaille sekä ruotsinkielisen ryhmän 3-6-vuotiaille lapsille. 

Ilmoittautuminen luistelukouluun tapahtuu alla olevan linkin kautta. Teethän ilmoittautumisen ennen ensimmäistä harjoitusta!

http://www.turunriennontaitoluistelu.fi/luistelukoulu/ilmoittautuminen-lopettaminen/

Uudistuneen ilmoittautumisen myötä näet kaikki tulevat harjoitukset ja mahdolliset aikataulumuutokset nyt kaikki helposti samasta paikasta. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee rekisteröityä myClub-jäsenrekisteriin. Rekisteröityminen on helppoa ja vaivatonta, ohjeet löytyvät ilmoittautumissivulta. Mikäli sinulla on kysyttävää myClubin käytöstä, voit olla yhyteydessä seuran myClub- vastaavaan: Tero Salonen: tero@tsalonen.net

Huom! Jos jostain syystä et jatka luistelua syyskuun kokeilukertojen jälkeen niin muistathan tehdä lopettamisilmoituksen saman linkin takaa. 

Kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä Luistelukoulutiimiimme. Parhaiten meidät tavoitat sähköpostitse osoitteesta luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi

Sähköposteihin vastaa ja neuvoa esim. oikean ryhmän valintaan antaa yhteyshenkilömme Merja Nylander. Vastuuvalmentajalle voit jättää soittopyynnön luitelukoulun sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa taas mukaan! Jäähallilla nähdään!

Luistavin terveisin,

Nea Ojala

Luistelukoulun ja harrastesarjojen vastuuvalmentaja