Seurapäivä 19.9. Kupittaalla

4.9.2015

Turun Riennon Taitoluistelun perinteikäs Seurapäivä järjestetään lauantaina 19.9 klo 11–14 Kupittaan jäähallissa. Seurapäivä on maksuton ja avoin kaikille luistelusta ja seuran toiminnasta kiinnostuneille. Päivän ohjelmassa on luvassa kaikkea mukavaa vauvasta vaariin!

Yleisölle avoin tutustumisjää pidetään Kisahallin jäällä klo 12.00–12.45. Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita. Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa kokeilemaan jään hurmaa! 

Luistelutarvikkeiden kirppikselle voit tuoda myyntiin esimerkiksi vanhoja luistimia, luistelupukuja tai muita luistelutarvikkeita veloituksetta klo 10.30 alkaen. Tuotteet voi toimittaa kirpputoripöydälle kisahallin ylätasanteelle, mietithän tuotteille hinnan jo valmiiksi.

Jäällä nähdään taidokkaita luisteluesityksiä niin yksin- kuin muodostelmaluistelunkin puolelta. Jään ulkopuolella taiteillaan perheen pienimmille kasvomaalauksia, vanhemmille buffetissa myynnissä kahvia ja pullaa.

Tilaisuudessa on mukana myös urheiluun ja taitoluisteluun erikoistuneita yrityksiä esittelemässä ja myymässä tuotteitaan, kysy seurapäivän tarjouksia!

Seuraa ilmoittelua TRT:n koti- ja Facebook – sivuilta, lämpimästi tervetuloa!