Luistelukoulut jatkuvat, tule mukaan!

30.12.2015

Luistelukoulut jatkuvat, tule mukaan!
Luistelukoulut jatkuvat, tule mukaan!

Suositut luistelukoulumme jatkuvat heti vuodenvaihteen jälkeen viikolla 1. Tervetuloa mukaan sekä uudet luistelusta innostuneet lapset, nuoret ja aikuiset, että vanhat harrastajamme!

Turun Riennon Taitoluistelun luistelukouluissa on mistä valita. Tarjoamme jokaiselle ikäryhmälle ja taitotasolle tasokasta luistelun opetusta. Oli sitten kyseessä aloitteleva 3-vuotias, koulun liikuntatunneille näyttöä kaipaava varhaisteini tai aikuinen, joka haluaisi pysyä lastensa vauhdissa luistelukentällä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Luistelukoulussa opitaan luistelun perusasiat. Tunneilla harjoitellaan perusluistelua, kaaria, liukuja, pyörimistä ja hyppimistä sekä tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin. Tavoitteena on luistimilla liikkumisen riemu ja onnistumisen elämykset. Tunneille tuovat vaihtelua erilaiset välineet ja teemat.

Luistelukoulut ovat seuraavasti:

3-4 vuotiaat Pikkutähdet, 5-6 vuotiaat Tähdet, Muodostelmatähdet muodostelmaluistelusta kiinnostuneille 6-9-vuotiaille lapsille, Harrastelapset-ryhmä 7-10-vuotiaille ja Harrastenuoret 11-16-vuotiaille kouluikäisille harrastajille. Aikuisille on tarjota oma aikuisten luistelukoulu. Vanhempi-lapsi ryhmässä pääset luistelemaan yhdessä perheenjäsenen kanssa. Erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille on oma Erityislasten luistelukouluryhmä. Luistelukoulussa on myös erikseen ruotsinkielinen ryhmä Svenska Gruppen 3-6-vuotiaille lapsille ja 4-8-vuotiaille pojille on oma vauhdikas Teräspojat-luistelukouluryhmänsä.

Luistelukoulussa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa oman ikä- ja taitotason mukaisessa pienryhmässä. Kaikissa luistelukouluryhmissä tarjotaan useita eritasoisia pienryhmiä. Luistelukouluista valitaan itselle sopiva ajankohta ja paikka. Me huolehdimme siitä, että lapselle löytyy taitotasoaan vastaava ryhmä.

Luistelukoulun ohjaajat seuraavat lasten kehittymistä ja siirtävät heidät tarvittaessa sopivampaan pienryhmään. Kaikki ohjaajamme ovat seuran kouluttamia. Lapsen taitojen edetessä hän voi siirtyä pienryhmästä toiseen kesken kaudenkin. Luistelukoululainen voi halutessaan harjoitella useana päivänä viikossa.

Valitsemalla Turun Riennon Taitoluistelun luistelukoulun kaikki on mahdollista. Halutessaan jatkaa harrastusta luistelukoulun jälkeen voi meillä valita muodostelma- tai yksinluistelun. Yksinluistelussa meillä on SM-tason maajoukkueluistelijoita, kansallisen tason kilpaluistelijoita, aluesarjojen kilpaluistelijoita ja harrasteluistelijoita. TRT:ssä on mahdollista kilpailla kaikilla tasoilla, tai olla kilpailematta, ja luistella vain omaksi ilokseen.

Yhteystiedot ja ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen luistelukouluun tapahtuu alla olevan linkin kautta. Teethän ilmoittautumisen ennen ensimmäistä harjoitusta!

http://www.turunriennontaitoluistelu.fi/luistelukoulu/ilmoittautuminen-lopettaminen/

Uudistuneen ilmoittautumisen myötä näet kaikki tulevat harjoitukset ja mahdolliset aikataulumuutokset nyt kaikki helposti samasta paikasta. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee rekisteröityä myClub-jäsenrekisteriin. Rekisteröityminen on helppoa ja vaivatonta, ohjeet löytyvät ilmoittautumissivulta. Mikäli sinulla on kysyttävää myClubin käytöstä, voit olla yhyteydessä seuran myClub- vastaavaan: Tero Salonen: tero@tsalonen.net

Luistelukoulun ja harrastesarjojen vastuuvalmentajana toimii Nea Ojala. Halutessasi voit jättää Nealle soittopyynnön luistelukoulun sähköpostiin.Yhteydenotot ja palautteet suositellaan pääsääntöisesti lähettämään sähköpostitse. Sähkopostikyseleyihin vastaa sähköpostivastaava Merja Nylander osoitteessa:

luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi  

Luistelukoulun aikana jäähalleilla päivystää aina koppiemäntä, joka vastaa kysymyksiisi ja jolta saat ajankohtaista tietoa. Luistelukoulun yhteyshenkilönä toimii Anne-Mari Anttila 040 514 1921, joka vastaa myös mielellään luistelukouluun liittyviin asioihin.

Harjoitusajat ja paikat 

 

TIISTAI - IMPIVAARAN JÄÄHALLI

17.00-17.45 Pikkutähdet, Tähdet 

17.45-18.30 Muodostelmatähdet, Teräspojat, Harrastelapset ja -nuoret

18.40-19.10 Muodostelmatähdet oheiset maalla

 

KESKIVIIKKO - IMPIVAARAN JÄÄHALLI

21.30-22.30 Aikuiset

 

TORSTAI - IMPIVAARAN JÄÄHALLI

17.00-17.45 Tähdet

17.45-18.30 Pikkutähdet, Erityistähdet, Vanhempi-lapsi-ryhmä

 

LAUANTAI - KUPITTAAN JÄÄHALLI

11.15-11.45 Tähdet oheiset maalla

12.00-12.45 Pikkutähdet, Tähdet, Svenska Gruppen

12.45-13.30 Muodostelmatähdet, Teräspojat, Harrastelapset ja -nuoret

 

SUNNUNTAI - VARISSUON JÄÄHALLI 

21.00-21.45 Aikuiset

Lisätietoja luistelukoulusta tästä linkistä http://www.turunriennontaitoluistelu.fi/luistelukoulu/