LUISTELUKOULUN KEVÄTJÄÄT - AIKATAULUT

28.3.2016

Keväinen tervehdys!

Turun Riennon Taitoluistelu ry:n luistelukoulun kevätjäät luistellaan viikoilla 15-21.

Kevätjäiden aikataulu:

Vko 15

Perjantai klo 17-18 Impivaara (IV), lauantai klo 11-12 Impivaara

Vko 16

Tiistai klo 17-18 IV, torstai klo 17.10-18 IV

Vko 17-21 Kupittaa

Tiistai klo 16.45-17.45 / harjoitushalli

Torstai klo 17-18 / kisahalli

Kevätjäiden hinta: 70e/ kevätkausi (sisältää 1x jääharjoitus viikossa). Halutessanne on mahdollista harrastaa myös 2x/vko, hinta 140€.

Luistelukoulun kevätjäät on tarkoitettu kaikille jo luistelua harrastaville sekä uusille luisteluharrastuksesta kiinnostuneille 3-16-vuotiaille lapsille ja nuorille, tytöille ja pojille. Aikuisille on oma ryhmänsä. Taitoluistelukoulu tukee erinomaisesti myös esimerkiksi jääkiekko- tai ringetteharrastusta. Kuten luistelukoulukauden aikanakin niin myös keväällä luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja, kuten kaaria, käännöksiä, hyppyjä, piruetteja ja liukuja leikkimielisesti sekä opitaan toimimaan ryhmässä. Taitojen kasvaessa harjoituksissa siirrytään vaativampiin taitoluistelun liikkeisiin ja yhdistelmiin. Harjoittelun tukena luistelukoulutunneilla käytetään monipuolisesti musiikkia sekä erilaisia välineitä ja leikkejä lasten ikä ja taitotaso huomioiden. Ryhmien sisällä luistelijat jaetaan tarvittaessa taitotason mukaisiin pienryhmiin parhaan mahdollisen valmennuksen takaamiseksi.

Harjoitusvaatteiksi sopii hyvin verryttelyasu tai muu vastaava lämmin ja joustava asu. Käsissä on hyvä olla puhtaat hansikkaat, kypärä on vapaaehtoinen. Kupittaan harjoitushalli on kylmä, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Valmennuksesta vastaavat luistelukoulun ja harrastesarjojen vastuuvalmentaja yhdessä yksinluisteluistelun sekä muodostelmaluistelun valmentajien kanssa, joten luistelijat ovat varmasti hyvissä käsissä kanssamme!

Ilmoittautuminen kevätjäille on auki ja sen voit tehdä jo tänään! Selite-kohtaan voit merkitä valitsemasi harjoituspäivän: tiistai tai torstai (tai 2x viikossa).

Ilmottaudu kevätjäille

Kysymyksissä ja muissa mieltä askarruttavissa asioissa ota rohkeasti yhteyttä!

luistelukoulu@turunriennontaitoluistelu.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan kivoille kevätjäille! :)