SM- senioreiden ja SM-junioreiden 1. valintakilpailu 2.-4.10.09

TRT avaa 2009-2010 kilpailukauden järjestämällä SM-senioreiden ja SM-junioreiden 1. valintakilpailun 2. - 4.10. Kupittaan jäähallissa.

TULOKSET

Tulokset löytyvät myös liiton tulosarkistosta tästä.

SarjaLyhytohjelmaVapaaohjelmaLopputulokset
SM-juniorit, tytöt

Details

Scores

Details

Scores

Result
SM-juniorit, pojat

Details

Scores

Details

Scores

Result
SM-seniorit, naiset

Details

Scores

Details

Scores

Result
SM-seniorit, miehet

Details

Scores

Details

Scores

Result

SM-valintojen toinen kilpailupäivä ja lopputulokset


Vapaaohjelmapäivä ei tuonut muutoksia mitalijärjestyksiin vaan kaikissa sarjoissa lyhytohjelman mitalisijoitukset säilyivät loppuun asti.

Tyttöjen sarjassa nähtiin hienoja ohjelmia vaikkakaan ei yhtään täysin virheetöntä suoritusta. Timila Shrestha oli kuitenkin ykkönen niin lyhyt- kuin vapaaohjelmassa ja voitti kilpailun yhteispistein 114,19. Matleena Laakso keräsi pisteitä 104,44 ja Sofia Ahanen 102,55.

TRT:n Eevi Ruutti joutui helpottamaan muutamia hyppyjä, mutta luisteli kokonaisuudessaan lyhytohjelmaa paremmin ja keräsi paremmat komponenttipisteet. Pisteillä 92,89 sijoitus nousi kaksi pykälää ja Eevi oli lopputuloksissa kymmenes. Hyvä suoritus SM-juniorisarjan debyytissä vaikka SM-kisapaikka jäi harmittavasti vain muutaman pisteen päähän.

Junioripoikein sarjassa Julian Lagus luisteli upean vapaaohjelman hienoon koreografiaan ja voitti kilpailun komeilla pisteillä 130,67. Otto-Eeemeli Laamaselle hopeaa ja Tino Oleniukselle pronssia.

Seniorisarjoissa Henriikka Hietaniemi luisteli naisten sarjassa ilman vastusta yhteispisteet 98,20 ja miehissä Samuli Tyyskä (118,62) vei voiton ennen Lasse Sääkslahtea (101,29).

Kiitokset kaikille osallistujille, heidän valmentajilleen ja tukijoukoilleen, tuomareille ja talkooväelle hyvin onnistuneista kisoista!

Tulokset

SM-valintojen ensimmäinen kilpailupäivä


SM-senioreiden ja junioreiden 1. valintakisan lyhytohjelmat luisteltiin lauantaina Kupittaalla.

Osallistujamäärältään suurimmassa ja turkulaisittain mielenkiintoisimmassa junorityttöjen sarjassa nähtiin paljon hienoja suorituksia. Kilpailua johtava Timila Shrestha (HSK) kokosi kilpailun korkeimmat elementtipisteet 27,40 ja yhteispisteet 46,17 ohjelmalla, joka sisälsi mm. kolmois-kaksoisyhdistelmän, kaksoisakselin ja laadukkaat piruetit, liukusarjan ja askelsarjan. Toiseksi lyhytohjelmassa sijoittui samoilla hyppyelementeillä ja kilpailun parhailla esittämispisteillä Porin Taitoluistelun Matleena Laakso (43,59) ja kolmanneksi pienten turkulaisluistelijoiden suosikki, Espoon Jäätaitureitten Sofia Ahanen (40,82).

TRT:n juniorityttö Eevi Ruutti keräsi yhteispisteet 34,61, vaikka hyppyihin tuli pari pientä virhettä ja piruetit ja liukusarja jäivät suunnitellusta tasosta. Pisteet riittivät tasaisessa kilpailussa sijalle 12, kun 24 parasta luistelijaa jatkaa sunnuntain vapaaohjelmaan.

Junioripojissa oli 4 osallistujaa, joista parhaiten lyhytohjelmassaan onnistui Tikkurilan Julian Lagus (pisteet 47,37). Saman seuran Otto-Eemeli Laamanen on toisena ja Tapparan nuori Tino Olenius kolmantena.

Seniorinaisten kilpailu kutistui yhden luistelijan kisaksi toisen ilmoitetun luistelijan jäätyä pois. Turussakin viime kaudella harjoitellut Helsingin Luistelijoitten Henriikka Hietaniemi keräsi lyhytohjelmastaan pisteet 35,70. Seniorimiehissä Tikkurilan Samuli Tyyskä johtaa (39,59) ennen Jyväskylän Lasse Sääkslahtea (30,93).

Kilpailut jatkuvat sunnuntaina vapaaohjelmilla.

Tulokset ja sunnuntain luistelujärjestykset tästä.