Luistelukoulu

 

Turun Riennon Taitoluistelun luistelukouluissa on mistä valita. Tarjoamme jokaiselle ikäryhmälle ja taitotasolle laadukasta luistelun opetusta. Seurassamme toimii pienimuotoinen luistinlainaamo. Kaikki ovat tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme!

Luistelukoulussa tavoitteena on oppia luistelun perustaidot erilaisten leikkien, välineiden ja musiikin avulla. Tunneilla harjoitellaan perusluistelua, sirklausta, kaaria, liukuja, pyörimistä ja hyppimistä sekä tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin. Tavoitteena on luistimilla liikkumisen riemu ja onnistumisen elämykset. Tunneille tuovat vaihtelua erilaiset välineet ja teemat. Samalla harjoitellaan ryhmässä toimimisen taitoja, sosiaalisia taitoja ja itsenäistymisen taitoja. Taitoluistelu lajina kehittää mm. koordinaatiota, ketteryyttä, liikkuvuutta ja nopeutta.

Luistelukoulussa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa oman ikä- ja taitotason mukaisessa ryhmässä. Luistelukouluista valitaan itselle sopiva ajankohta ja paikka. Kaikissa luistelukouluryhmissämme tarjotaan ryhmäkoosta riippuen eritasoisia pienryhmiä, jolloin harrastaja saa omaa taitotasoaan vastaavaa luistelunopetusta. Aikaisempaa kokemusta luisteluharrastuksesta ei vaadita. Voit ilmoittautua ikäluokan ryhmään ja me huolehdimme siitä, että lapselle löytyy taitotasoaan vastaava ryhmä.

Luistelukouluohjaajat seuraavat lasten kehittymistä ja siirtävät heidät tarvittaessa sopivampaan pienryhmään. Kaikki ohjaajamme ovat seuran tai Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamia. Lapsen taitojen edetessä hän voi siirtyä pienryhmästä toiseen kesken kaudenkin. Luistelukoululainen voi halutessaan harjoitella useana päivänä viikossa.

TRT:ssä on mahdollista kilpailla kaikilla tasoilla, tai olla kilpailematta, ja luistella vain omaksi ilokseen.

 

Luistelut alkavat syyskaudella 2020 viikolla 36.