Erityisryhmä

Erityisryhmien luistelukoulu – liukuvaa liikkumista kaikille!

 

Turun Riennon Taitoluistelun ja Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen yhteistyössä toteuttama  erityislasten luistelukoulu alkaa jälleen syksyllä 2018. Harjoitukset ovat kerran viikossa torstaisin klo 17.45-18.30 Impivaaran jäähallissa. 

Iloiseen joukkoomme toivotetaan tervetulleiksi kaikki luistelun opettelusta ja liukuvan liikkumisen hurmasta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Ryhmä sopii mm. lapsille joilla on down, lievä CP, lihastauti, reuma, MBD, näkö- tai kuulovamma. Edellytyksenä mielellään on, että jäällä pärjäisi oman vanhemman, yhden avustajan (oma) tai apuvälineen turvin.

Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, joten jokaisella osallistujalla on mahdollisuus harjoitella luistelun alkeita oman taitotasonsa ja resurssiensa puitteissa. Jokaisella harjoituskerralla on paikalla ammattitaitoinen ohjaaja varmistamassa mielekkään tutustumismahdollisuuden lajiin. Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita – opetellaan ja kokeillaan yhdessä mitä mahdollisuuksia jää tarjoaa!

Ilmoittaudu

Harjoitukset kerran viikossa.

Torstaisin klo 17.45-18.30

Impivaaran jäähalli

Käytä seuraavaa osoitetta päästäksesi kalenteriin muista sovelluksista. Voit kopioida tämän mihin tahansa kalenterituotteeseen, joka tukee iCal-muotoa.

https://trt.myclub.fi/groups/5856/event_embeds/1585.ics?token=afef574e02bca2e73838b0ebc5782c4987621458