Tähdet

Tähdet-ryhmään ovat tervetulleita 5-6-vuotiaat taitoluistelusta innostuneet tytöt ja pojat aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ainoana pääsyvaatimuksena on, että lapsi pystyy seisomaan luistimet jalassa jäällä.

Tähdet-ryhmissä opetellaan luistelun perusteita. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Lisäksi luistelijat tutustuvat muodostelmaluistelun peruskuvioihin. Lapset ovat jäällä yksin ohjaajien kanssa, vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntien kulkua katsomosta.

Tähdet esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

Tähdet harjoittelevat 1 tai 2 kertaa viikossa. Maalla tapahtuva vapaaehtoinen oheisharjoittelu on kerran viikossa. Jos lapsi luistelee kahdesti viikossa, ilmoittautuminen tulee tehdä erikseen molempiin harjoituspäiviin. Ilmoittaudu erikseen myös oheisharjoitteluun.

Harjoitusvaihtoehdot:

Torstaisin klo 17-17.45

Impivaaran jäähalli

Lauantaisin klo 10.15-10.45 oheisharjoittelu, 11-11.45 jää

Kupittaan jäähalli

Ilmoittaudu torstaille
Ilmoittaudu lauantain oheisharjoituksiin
Ilmoittaudu lauantaille

Jos haluat käydä yhden kerran viikossa, valitse vain toinen päivistä. Jos haluat käydä kolmesti viikossa, suosittelemme Startti-ryhmää.

Käytä seuraavaa osoitetta päästäksesi kalenteriin muista sovelluksista. Voit kopioida tämän mihin tahansa kalenterituotteeseen, joka tukee iCal-muotoa.

https://trt.myclub.fi/groups/5812/event_embeds/1580.ics?token=1900dc52d15417bcd3c8b006b15f57e1eb870cd1