Aikuisten luistelukoulu

AIKUISTEN LUISTELUKOULU


Aikusten luistelukoulussa nautitaan luistelun riemusta täysillä yrittäen ja pilke silmäkulmassa. Aikuisluistelijat jaetaan jäällä taitotasoa vastaaviin pienryhmiin. Harjoitella voit 1-3 kertaa viikossa sekä 1-2 kertaa viikossa oheisharjoituksissa. 

 

Harjoitusaikataulu

 

Sunnuntaisin 19-20 Impivaara, oheiset 18.20-18.50 (alkeisryhmä ja edistyneiden ryhmä)

Maanantaisin 20.30-21.30 Varissuon jäähalli, oheiset 19.50-20.20 (alkeisryhmä ja edistyneiden ryhmä)

Kilpaileville tai kilpailuihin tähtääville, edistyneemmille aikuisille oma ryhmä tiistaisin  klo 20.45-21.45 Impivaara

 

Hinta / lukukausi

 

1 x vko 150€, 1 x vko jää + oheinen 160€

2 x vko 225€

3 x vko 300€

kertamaksu 15€

Lisäksi: Aikuisluistelijalla tulee olla hankittuna ennen kauden alkua Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) harrastaja- tai kilpailupassi. Lisätiedot eri vaihtoehdoista ja ohjeet passin ostoon löytyy täältä:

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

 

Harjoittelun sisällöstä:

Aikuisluisteluryhmiimme et tarvitse aikaisempaa luistelukokemusta. Luistelemaan voit tulla vasta-alkajana, jolle jää on vielä vieras elementti tai viimeisestä luistelukerrasta on päässyt jo vierähtämään tovi. Harjoittelemme luistelun perustaitoja rauhallisessa tahdissa ja nautiskellen. 

Ryhmä sopii hyvin myös luistelua harrastaneille, jo perustaidot omaaville aikuisille jäästaroille. Tunneilla keskitytään luistelutekniikan hiomiseen, pehmeään luisteluasentoon sekä kaariin, käännöksiin ja niiden yhdistelmiin. Treenaamme piruetteja, hyppyjä, sekä muodostelmaluistelun peruskuvioita ja -otteita.

Oheisharjoittelussa maalla harjoitellaan monipuolisesti mm. voimaa, notkeutta ja ketteryyttä. Lisäksi opetellaan luistelullisia taitoja kuten hyppyjä, rotaatiota ja luisteluasentoa. Oheiset ovat mainio tapa kohottaa kuntoa ja kehittää omaa luistelutaitoa.