Alle kouluikäiset

Alle kouluikäisten ryhmät ovat Pikkutähdet 3-4v. ja Tähdet 5-6v.

Pikkutähdet-ryhmään ovat tervetulleita 3-4-vuotiaat taitoluistelusta innostuneet tytöt ja pojat aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ainoana pääsyvaatimuksena on, että lapsi pystyy seisomaan luistimet jalassa jäällä. Tähdet ryhmässä luistelevat ovat 5-6-vuotiaita aloittelijoita tai jo luistelukoulussa olleita tyttöjä ja poikia. Ryhmässä voi valita harjoitteleeko 1 tai 2 kertaa viikossa.

 

Harjoitusaikataulut:

 

tiistai 17.30-18.15 Impivaaran jäähalli

lauantai 11.15-12 Kupittaan harjoitushalli

sunnuntai 17.15-18 Raision jäähalli

Luistelukoulun temppukoulu (maalla) lauantaisin 10.30-11 Kupittaan jäähalli

 

LOPPUKAUSI TARJOUSHINTAAN viikot 45-51 40€ 1 x vko / 60€ 2 x vko (sis. vakuutuksen)

 

Normaali hinta 60€ 1 x vko / 85€ 2 x vko, luistelukoululaisen temppukoulu 10€

 

Harjoittelun sisällöstä:

Maalla tapahtuva Luistelukoululaisen temppukoulu on kerran viikossa. Temppukoulussa harjoitellaan tärkeitä motorisia taitoja sekä ryhmässä toimimisen taitoja iloisesti leikkien. Ilmoittaudu jokaiseen tapahtumaan erikseen.

Ryhmissä opetellaan luistelun perusteita. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Lapset ovat jäällä yksin taitavien ja ammattitaitoisten ohjaajien ja apuohjaajien kanssa, vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntien kulkua katsomosta.

Ryhmäläiset esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

Hinnat sisältää vakuutuksen, joka kattaa 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Vakuutuksen saaminen edellyttää rekisteröitymisen myClub- jäsenrekisteriin ilmoittautumisen yhteydessä. Vakuutusta varten tarvitaan henkilötunnus, joten muistathan ilmoittaa sen ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmaisen syyskuun jälkeen on voimassa kausihinta. Mikäli luistelija lopettaa luistelun syyskuun päätteeksi, laskua ei tule. Lopettamisissa kauden aikana tulee aina tehdä lopettamisilmoitus.