Yhteistyökumppanit

Turun Riennon Taitoluistelu Ry:llä on pitkät perinteet suomalaisessa taitoluistelussa.

Seurassa on n.400 luistelijaa.Tavoitteena on tarjota jokaiselle luistelusta kiinnostuneelle lapselle ja nuorelle hänen innokkuuttaan ja lajitasoaan vastaava ryhmä.

Seuralla on toimintaa useimmissa taitoluistelun muodoissa niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Luistella voi harrastetasolla tai kilpaurheilun ehdoin. TRT:n luistelijat kilpailevat aluetasolta aina SM-tasoon saakka sekä kotimaisilla että kansainvälisillä kentillä. Luistelijoillamme on käytössä ammattitaitoiset valmentajat niin jäällä, oheisharjoituksissa, tanssissa kuin lihashuollossakin. Järjestämme kauden aikana tapahtumia (kilpailut, seurapäivät ja uuden vuoden/kevätnäytökset), joiden tuotoilla pyrimme tasaamaan luistelijoidemme harjoituskuluja.

Tukemalla toimintaamme annat panoksesi näyttävälle ja haastavalle huippu-urheilulle sekä mukavalle ja kannustavalle harrastus- ja junioritoiminnalle.

Turun Riennon Taitoluistelun toimintaa tukevat kaudella 2018-2019

Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun TOK Seurabonus -järjestelmän. TOK maksaa suoraan yhteistyöseurojen junioritoiminnalle viiden prosentin lisäbonuksen niiden asiakasomistajaperheiden ostojen perusteella, joiden lapset ovat mukana seuran junioritoiminnassa ja jotka ovat ilmoittautuneet mukaan TOK Seurabonus -järjestelmään.


Asiakasomistajana sinä saat tietysti omat Bonuksesi edelleen tuttuun tapaan kerran kuukaudessa S-Tilillesi.
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: tokseurabonus.fi

 

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Seuramme on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on uusi yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä SLU ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Uuden palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Katso esittelyvideo

if...

If tukee Turun Riennon Taitoluistelua yksinluistelun varustehankinnoissa.

Jokaisella euran jäsenellä on mahdollisuus tukea TRT:n toimintaa liittämällä Stadium kanta-asiakaskorttinsa seuraamme. Liittäminen on helppoa, seuraat vain ohjeita.

Mitä Sinun, Seuran jäsenenä, tulee tehdä tai tietää on:

  • Stadium kanta-asiakaskorttisi ”käyttäjätunnus ja ”salasana”
  • Seurasi nimen

Jos et ole Stadiumin kanta-asiakas, niin voit liittyä kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.
Korttia sinun ei tarvitse pitää lompakossasi. Stadiumilla on kortiton kanta-asiakkuus!

Kiitos, että aloitat seuramme tukemisen jo tänään!

 

Yhteistyötaso pronssi

Turun ja Raision Puustellit tukevat Turun Riennon Taitoluistelu ry:n toimintaa. Puustelli tunnetaan korkealuokkaisista tuotteista sekä ainutlaatuisesta ALL Inclusive -konseptistaan. Puustelli-keittiö syntyy yhdistämällä toimivimmat ja laadukkaimmat ratkaisut yksilöllisten tarpeidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Puustelli-keittiöt kestävät aikaa ja elämää.

Tarkista alla olevista linkeistä tarjouksemme TRT:läisille:

QMedi verkkokauppa

Q Medi Europe Oy on suomalainen yhtiö, joka on perustettu terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaisten toimesta lisäämään hyviä hoitotuloksia sekä viemään eteenpäin terveyden edistämistä.

Ostamalla Q Medin tuotteita TRT:n nettisivuilta löytyvän verkkokaupan kautta, tuet samalla seuran toimintaa.