Ryhmiin ilmoittautuminen

Sekä muodostelmaluistelun joukkueisiin että Startti-ryhmään ilmoittaudutaan TRT:n jäsenrekisterin (myClub) kautta. Jos sinulla ei ole vielä myClub ID:tä, voit luoda sellaisen ilmoittautumisen yhteydessä tai etukäteen https://id.myclub.fi sivulla klikkaamalla linkkiä 'Luo myClub ID'. myClub ID luodaan vain kerran ja samalla myClub ID:llä voidaan ilmoittautua kaikkien seurojen toimintaan, jotka käyttävät myClub-palvelua. Luot siis ensimmäisessä vaiheessa itsellesi myClub ID:n ja toisessa vaiheessa syötetään luistelijan tiedot. 

Jos perheessäsi on useampi luistelija, pitää jokainen luistelija rekisteröidä erikseen mutta jokaista luistelijaat voit hallita samalla myClub ID -tunnuksella. myClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla myClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

Edustus

K1

K2

K3

K4 (3 kertaa viikossa luistelevat)

K4 (4 kertaa viikossa luistelevat)

AK1

AK2

AK3

 

Rekisteröitymisen yhteydessä voit antaa yhden tai useamman huoltajan tiedot. Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Käyttäjätilin aktivointilinkki ja salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkki toimitetaan vain jäsentilin 1. sähköpostiosoitekentän sähköpostiin. Jos lapsen huoltajana haluat hallinnoida lapsesi myClub-tiliä, tarkista että 1. sähköpostiosoitteeksi on määritelty oma sähköpostiosoitteesi.

Harjoituskalenteria hallinnoidaan myös jäsenrekisterin kautta. Harjoituskalenteri tulee näkyville myös TRT:n nettisivuille kunkin joukkueen kohdalle ja kalenterin voi tilata myös esim. matkapuhelimeen, google-kalenteriin tai sähköpostiohjelmaan kuten Outlookiin.

myClub tukee suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Oletuskieli määräytyy käyttämäsi tietokoneen maa-asetuksista. Saat tarvittaessa muutettua myClubin käyttämään kieltä sivun alareunasta klikkaamalla kielen nimeä.

Tietoja myClub ID:stä
myClub ID -käyttöönotto
Miten vanhemmat hallinnoivat lapsen jäsentiliä
Kuinka hallinnoin kaikkia jäsentilejäni eri seuroissa myClub ID:lläni

Mikäli sinulla on kysyttävää joukkueisiin ilmoittautumisista tai myClubin käytöstä, voit olla yhteydessä seuran myClub-vastaavaan: Tero Salonen, tero@tsalonen.net.

Lisäjäille ilmoittautuminen

 

Lisäaamujäät on tarkoitettu yksinluistelun kilparyhmille Edustus, K1 sekä K2. Lisätunteihin pitää pääsääntöisesti sitoutua koko kaudeksi, mutta sopimusta voidaan muuttaa, jos esim. lukujärjestyksen muuttumisen takia tietyllä tunnilla käyminen on mahdotonta.

Voit ilmoittautua lisäaamujäille myClub-järjestelmässä omilla tunnuksilla tai  käyttämällä alla olevaa linkkiä.


Torstain aamujää klo 7-8 Impivaara