Ryhmiin ilmoittautuminen

Sekä muodostelmaluistelun joukkueisiin että Startti-ryhmään ilmoittaudutaan TRT:n jäsenrekisterin (myClub) kautta. Jos sinulla ei ole vielä myClub ID:tä, voit luoda sellaisen ilmoittautumisen yhteydessä tai etukäteen https://id.myclub.fi sivulla klikkaamalla linkkiä 'Luo myClub ID'. myClub ID luodaan vain kerran ja samalla myClub ID:llä voidaan ilmoittautua kaikkien seurojen toimintaan, jotka käyttävät myClub-palvelua. Luot siis ensimmäisessä vaiheessa itsellesi myClub ID:n ja toisessa vaiheessa syötetään luistelijan tiedot. 

Jos perheessäsi on useampi luistelija, pitää jokainen luistelija rekisteröidä erikseen mutta jokaista luistelijaa voit hallita samalla myClub ID -tunnuksella. myClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla myClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

Edustus 1

Edustus 2

K1

K2

K3

K4

AK1

AK2

AK3

AK4

Harrasteryhmät

 

Rekisteröitymisen yhteydessä voit antaa yhden tai useamman huoltajan tiedot. Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Käyttäjätilin aktivointilinkki ja salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkki toimitetaan vain jäsentilin 1. sähköpostiosoitekentän sähköpostiin. Jos lapsen huoltajana haluat hallinnoida lapsesi myClub-tiliä, tarkista että 1. sähköpostiosoitteeksi on määritelty oma sähköpostiosoitteesi.

Harjoituskalenteria hallinnoidaan myös jäsenrekisterin kautta. Harjoituskalenteri tulee näkyville myös TRT:n nettisivuille kunkin joukkueen kohdalle ja kalenterin voi tilata myös esim. matkapuhelimeen, google-kalenteriin tai sähköpostiohjelmaan kuten Outlookiin.

myClub tukee suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Oletuskieli määräytyy käyttämäsi tietokoneen maa-asetuksista. Saat tarvittaessa muutettua myClubin käyttämään kieltä sivun alareunasta klikkaamalla kielen nimeä.

Tietoja myClub ID:stä
myClub ID -käyttöönotto
Miten vanhemmat hallinnoivat lapsen jäsentiliä
Kuinka hallinnoin kaikkia jäsentilejäni eri seuroissa myClub ID:lläni

Mikäli sinulla on kysyttävää joukkueisiin ilmoittautumisista tai myClubin käytöstä, voit olla yhteydessä seuran myClub-vastaavaan: Tero Salonen, tero@tsalonen.net.