Kauden 2010-2011 kilpailuluvat, vakuutukset ja lisenssit

16.6.2010

Vakuutuksellinen kilpailulisenssi
 
Kauden 2010-2011 lisenssin voimassaolo loppuu 30.6.2010
 
Kaudelle 2010 - 2011 kaikkien yksinluistelijoiden, timanteista alkaen, on lunastettava vähintään H-lisenssi. Tarkemmat tiedot lisenssin valinnasta löytyvät liiton sivuilta http://www.stll.fi/lisenssit/. Jos on mahdollista että kilpailusarja vaihtuu kauden aikana, kannattaa lunastaa jo valmiiksi ylemmän sarjan lisenssi, koska lisenssin vaihtaminen kesken kauden ei ole ihan yksinkertaista. Lähinnä tämä koskee mineistä silmuihin siirtyviä luistelijoita. Valmentajat kertovat onko syytä varautua sarjan vaihtoon.
 
Myös niiden jotka eivät leireile kesällä, pitää lunastaa lisenssi ennen ensimmäisiä harjoituksia elokuussa, jotta vakuutusturva on kunnossa. Jokainen toimittaa viimeistään 2.8.2010 (tai jos aloittaa myöhemmin harjoitukset niin ennen ensimmäisiä harjoituksia) kopion lisenssinmaksusta kuitilla tai PDF tiedostona kilpailusihteerin sähköpostiin leena.jalonen@gmail.com soporttiturvan ID numeron toimittaminen ei riitä. 
 
Vakuutustodistus 
 
Luistelijoiden, joilla on oma vakuutus, tulee toimittaa vakuutustodistus seuralle viimeistään 2.8.2010 , joka tapauksessa ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia.
 
Todistuksesta pitää ilmetä (teksti liiton sivuilta) että vakuutus
koskee taitoluistelua ja kilpailutoimintaa
on voimassa kilpailumatkoilla koti- ja ulkomailla
on voimassa taitoluisteluharjoituksissa ja oheisharjoituksissa.
Lisäksi on mainittava vakuutuksen voimassaoloaika. Jos vakuutus menee umpeen kauden aikana, luistelija on itse velvollinen pitämään huolen siitä että seuran kilpailusihteerillä on voimassaoleva vakuutustodistus. Oman vakuutuksen pitää olla korvauksiltaan vähintään samanveroinen kuin lisenssien vakuutuksen, paitsi kuoleman osalta korvaus voi olla alhaisempi. Todistusmalli löytyy liiton sivuilta.
 
Kilpailuihin ei voida ilmoittaa luistelijaa, joka ei ole toimittanut vakuutustodistusta kilpailusihteerille ennen kilpailuilmoittautumista. Kannattaa pitää mielessä, että joihinkin kilpailuihin ilmoittautumiset tehdään jo 6 viikkoa ennen kilpailua, joten kannattaa pitää hyvä huoli siitä, että todistukset ovat koko kauden asianmukaisesti kunnossa ja kilpailusihteerillä. Kilpailusihteeri ei ole velvollinen huolehtimaan tästä asiasta, vaan todistukset täytyy toimittaa hänelle ilman erillistä pyyntöä.
 
Luistelijat, joilla on oma vakuutus, lunastavat ns. vakuutuksettoman kilpailuluvan, joka on hyvä hankkia heti kauden alussa ja toimittaa kopio maksusta kilpailusihteerille viimeistään ensimmäisiin harjoituksiin,
 
Lisää tietoa sekä lisenssin/kilpailuluvan osto liiton sivuilla http://www.stll.fi/lisenssit/
 
Huomatkaa, että vakuutusturvan ja kilpailuluvan  on oltava kunnossa, jotta luistelija voi aloittaa harjoittelun elokuun alussa. Tätä varten pitää toimittaa kopio maksukuitista  Leena Jaloselle leena.jalonen@gmail.com tai tuoda vakuutustodistus hallille ennen ensimmäisiä harjoituksia. Ilman vakuutusta ei seuran harjoituksiin voi osallistua. Vakuutustodistus täytyy pitää mukana myös kilpailussa, sillä ilman todistusta järjestävä seura voi evätä kilpailijan osallistumisen kilpailuun. Kilpailupaikalla vakuutustodistus esitetään joko kilpailun johtajalle tai kilpailusihteerille.