Turun Riennon Taitoluistelu ry

ice-4713516_1920

Seura

Seuran jäsenyys

Seuran säännöissä, pykälässä 5 säädetään seuran jäsenyydestä:

“Kannattavaksi henkilöjäseneksi voi seuran johtokunta hyväksyä yksityisen henkilön ja kannattavaksi yhteisöjäseneksi oikeuskelpoisen yhteisön, joka tukee taitoluistelutoimintaa suorittamalla vuotuisen tai kertakaikkisen kannattajajäsenmaksun.”

Seuran jäseniä ovat ilman erillistä hakemusta ne luistelijat, jotka kausimaksujensa yhteydessä ovat maksaneet seuran jäsenmaksun. Luistelijan lopettaessa kausimaksujen maksamisen, raukeaa samalla myös seuran jäsenyys. Liitteenä olevalla lomakkeella voivat muut hakea seuran jäsenyyttä tai kannattajajäsenyyttä. Hakemus on tehtävä hyvissä ajoin, vähintään 5 vrk ennen kuin jäsenyyden halutaan astuvan voimaan. Kun seura on hyväksynyt jäsenhakemuksen, lähetetään siitä tieto hakijalle sekä maksuohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu. Tämän jälkeen seuran jäsenmaksu tulee suorittaa vuosittain syyskuun aikana.

Jäsenmaksut kaudella 2022-2023:

  • Varsinainen jäsen 25 euroa
  • Kannattajajäsen 50 euroa

Liity Turun Riennon Taitoluistelu ry:n jäseneksi

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä:

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skatesta saat kaiken luisteluun tarvittavan, vuosien kokemuksella. Tarjoamme taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, huollon, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla. Palvelutarjontamme on saatavilla myymälässämme ja verkossa, ajanvarauksella tai ilman. Lisätietoja teroitus- ja huolto- sekä etäasiantuntija-palveluistamme: www.luckyskate.fi/collections/palvelut

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat: https://luckyskate.fi/pages/henkilosto

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Turun Riennon Taitoluistelun jäsenenä saat -10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista. Alennus (koodi: TRT) on hyödynnettävissä sekä myymälässämme että verkkokaupassamme.

Lisätietoja:

www.luckyskate.fi

p. 010-423 6680

info@luckyskate.fi

Tervetuloa palveltavaksi!