Turun Riennon Taitoluistelu ry

ice-4713516_1920

Seura

Seuran jäsenyys

Seuran säännöissä, pykälässä 5 säädetään seuran jäsenyydestä:

“Kannattavaksi henkilöjäseneksi voi seuran johtokunta hyväksyä yksityisen henkilön ja kannattavaksi yhteisöjäseneksi oikeuskelpoisen yhteisön, joka tukee taitoluistelutoimintaa suorittamalla vuotuisen tai kertakaikkisen kannattajajäsenmaksun.”

Seuran jäseniä ovat ilman erillistä hakemusta ne luistelijat, jotka kausimaksujensa yhteydessä ovat maksaneet seuran jäsenmaksun. Luistelijan lopettaessa kausimaksujen maksamisen, raukeaa samalla myös seuran jäsenyys. Liitteenä olevalla lomakkeella voivat muut hakea seuran jäsenyyttä tai kannattajajäsenyyttä. Hakemus on tehtävä hyvissä ajoin, vähintään 5 vrk ennen kuin jäsenyyden halutaan astuvan voimaan. Kun seura on hyväksynyt jäsenhakemuksen, lähetetään siitä tieto hakijalle sekä maksuohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu. Tämän jälkeen seuran jäsenmaksu tulee suorittaa vuosittain syyskuun aikana.

Jäsenmaksut kaudella 2021-2022:

  • Varsinainen jäsen 25 euroa
  • Kannattajajäsen 50 euroa

Liity Turun Riennon Taitoluistelu ry:n jäseneksi

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: