Turun Riennon Taitoluistelu ry

Luistelukoulu

Slider

Ryhmät

Alla ryhmäkohtaiset kuvaukset. Ryhmiin ilmoittautuminen avataan pian!

Alle kouluikäiset

Oletko alle kouluikäinen?

  • TRT:n iloinen luistelukoulu

Alle kouluikäisten luistelukouluun ovat lämpimästi tervetulleita kaikki 36 -vuotiaat luistelusta innostuneet tytöt ja pojat aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. 

Luistelukoulussamme voi harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa. Maalla tapahtuva Luistelukoululaisen temppukoulussa voi niin ikään harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa. Temppukoulussa harjoitellaan tärkeitä motorisia taitoja sekä ryhmässä toimimisen taitoja iloisesti leikkien.

Luistelukoulussamme opetellaan luistelun perusteita. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Lapset ovat jäällä yksin taitavien ja ammattitaitoisten ohjaajien ja apuohjaajien kanssa vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntien kulkua katsomosta. Harjoittelu luistelukoulussa tapahtuu iän ja taitotason mukaisissa pienryhmissä. Jokaisella pienryhmällä on oma nimi ja omat ohjaajat. Uutuutena syyskaudelle 2021 tulee luistelukoululaisen taitopassi!

Luistelukoululaiset pääsevät esiintymään syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

Ilmaisen syyskuun jälkeen on voimassa kausihinta. Luistelukoululaiset vakuutetaan seuran toimesta. Mikäli luistelija lopettaa luistelun syyskuun päätteeksi, laskua ei tule. Lopettamisissa kauden aikana tulee aina tehdä lopettamisilmoitus.

Kaudella 2021 luistelukoulumme harjoittelee

  • torstaisin klo 18:15-19:00 (Impivaaran jäähalli)
  • lauantaisin klo 12:15-13:00 (Kupittaan jäähalli)
  • sunnuntaisin 17:30-18:15 (Raision jäähalli)

Tutustu jo syksyn ohjelmaan: LK Kalenteri syksy 2021

Ilmoittautuminen aukeaa pian!

Lisätietoja if.ul1627247113etsiu1627247113lotia1627247113tnonn1627247113eirnu1627247113rut@u1627247113luoku1627247113letsi1627247113ul1627247113

Kouluikäiset

Oletko jo koulussa?

  • Harrastelapset 7-10v.
  • Harrastenuoret 11-16v.

Harrastelapset-ryhmään ovat tervetulleita kaikki 7-10-vuotiaat ja Harrastenuoret ryhmään 11-16-vuotiaat taitoluistelusta innostuneet lapset ja nuoret aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ryhmissä opetellaan yksilötaitoja sekä tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin yhdessä tekemällä. Harjoittelu molemmissa ryhmissä tapahtuu taitotason mukaisissa pienryhmissä. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Harrasteryhmät esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

Harrasteryhmäläiset harjoittelevat 1 tai 2 kertaa viikossa. Maalla tapahtuva oheisharjoittelu on kerran viikossa. Jos lapsi luistelee kahdesti viikossa, ilmoittautuminen tulee tehdä erikseen molempiin harjoituspäiviin. Ilmoittaudu erikseen myös oheisharjoitteluun. Ilmoittautuminen ryhmiin avataan pian!

Kehitysryhmä Timantit (Startti)

Luistelukoulusta on mahdollista edetä Kehitysryhmä Timantteihin, joka on tarkoitettu 2015 ja myöhemmin syntyneille luistelusta innostuneille tytöille ja pojille, jotka ovat jo harrastaneet luistelua ja haluavat viikottain oppia lisää. Ryhmässä harjoitellaan 2 x viikossa jäällä sekä kerran vikossa oheisharjoituksissa maalla. Harjoittelussa panostetaan yksilöllisiin perustaitoihin kokeneiden valmentajiemme osaavassa ja innostavassa ohjauksessa. Lisäksi ryhmässä tutustutaan muodostelmaluistelun peruskuvioihin. Tavoitteena on, että lapsi saa ryhmästä hyvät perusluistelutaidot, jotta voi edetä oman kiinnostuksen perustella joko yksinluistelun K4-ryhmään tai muodostelmaluistelun puolelle Pikkutulokkaat- ja Tulokkaat-joukkueeseen.

Lasten erityisryhmä

Tarvitsetko erityistä tukea liikunnassa?

  • Lasten erityisryhmä

Turun Riennon Taitoluistelun, Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen ja Kaarinan kaupungin yhteistyössä toteuttama erityislasten luistelukoulu järjestetään kaudella 2021-2022. Harjoitukset ovat torstaisin klo 18:15-19:00 Impivaaran jäähallissa.

Iloiseen joukkoomme toivotetaan tervetulleiksi kaikki luistelun opettelusta ja liukuvan liikkumisen hurmasta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Ryhmä tarjoaa luistelun iloa ja riemua lapsille, jotka tarvitsevat liikunnassa erityistä tukea. 

Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten jokaisella osallistujalla on mahdollisuus harjoitella luistelun alkeita oman taitotasonsa ja resurssiensa puitteissa. Jokaisella harjoituskerralla on paikalla ammattitaitoinen ohjaaja varmistamassa mielekkään tutustumismahdollisuuden lajiin. Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita – opetellaan ja kokeillaan yhdessä mitä mahdollisuuksia jää tarjoaa!

Aikuisten luistelukoulu

 

Ryhmässä luistellaan pilke silmäkulmassa omien mieltymysten mukaan toisia kannustaen. Aikuisluistelijat jaetaan jäällä taitotasoa
vastaaviin pienryhmiin. Harjoitella voit 1-3 kertaa viikossa sekä 1-2 kertaa viikossa oheisharjoituksissa.

Harjoittelun sisällöstä:

Aikuisluisteluryhmiimme et tarvitse aikaisempaa luistelukokemusta. Luistelemaan voit tulla vasta-alkajana, jolle jää on vielä vieras elementti tai viimeisestä luistelukerrasta on päässyt jo vierähtämään tovi. Harjoittelemme luistelun perustaitoja rauhallisessa tahdissa ja nautiskellen.

Ryhmä sopii hyvin myös luistelua harrastaneille, jo perustaidot omaaville aikuisille jäästaroille. Tunneilla keskitytään luistelutekniikan hiomiseen, pehmeään luisteluasentoon sekä kaariin, käännöksiin ja niiden yhdistelmiin. Treenaamme piruetteja, hyppyjä, sekä muodostelmaluistelun peruskuvioita ja -otteita.

Oheisharjoittelussa maalla harjoitellaan monipuolisesti mm. voimaa, notkeutta ja ketteryyttä. Lisäksi opetellaan luistelullisia taitoja kuten hyppyjä, rotaatiota ja luisteluasentoa. Oheiset ovat mainio tapa kohottaa kuntoa ja kehittää omaa luistelutaitoa.

 

Lisäksi: Aikuisluistelijalla tulee olla hankittuna ennen kauden alkua Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) harrastaja- tai kilpailupassi. Lisätiedot eri vaihtoehdoista ja ohjeet passin ostoon löytyy täältä:

Luistelupassit kaudella 2020-2021

Aikuisten soveltava luistelu

 

Aikuisten soveltava luistelu jatkuu syksyllä 2021.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: