Turun Riennon Taitoluistelu ry

Luistelukoulu

Slider

Ryhmät

Alla ryhmäkohtaiset kuvaukset. Ryhmiin pääset ilmoittautumaan täältä.

Alle kouluikäiset

 

Alle kouluikäisten ryhmät ovat Pikkutähdet 3-4v. ja Tähdet 5-6v.

Pikkutähdet-ryhmään ovat tervetulleita 3-4-vuotiaat taitoluistelusta innostuneet tytöt ja pojat aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ainoana pääsyvaatimuksena on, että lapsi pystyy seisomaan luistimet jalassa jäällä. Tähdet ryhmässä luistelevat ovat 5-6-vuotiaita aloittelijoita tai jo luistelukoulussa olleita tyttöjä ja poikia.

Ryhmässä voi harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa. Maalla tapahtuva Luistelukoululaisen temppukoulu on kerran viikossa. Temppukoulussa harjoitellaan tärkeitä motorisia taitoja sekä ryhmässä toimimisen taitoja iloisesti leikkien. Ilmoittaudu jokaiseen tapahtumaan erikseen.

Ryhmissä opetellaan luistelun perusteita. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Lapset ovat jäällä yksin taitavien ja ammattitaitoisten ohjaajien ja apuohjaajien kanssa, vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntien kulkua katsomosta.

Ryhmäläiset esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

Hinnat sisältävät vakuutuksen, joka kattaa 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Vakuutuksen saaminen edellyttää rekisteröitymisen myClub- jäsenrekisteriin ilmoittautumisen yhteydessä. Vakuutusta varten tarvitaan henkilötunnus, joten muistathan ilmoittaa sen ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmaisen syyskuun jälkeen on voimassa kausihinta. Mikäli luistelija lopettaa luistelun syyskuun päätteeksi, laskua ei tule. Lopettamisissa kauden aikana tulee aina tehdä lopettamisilmoitus.

Kouluikäiset

 

Kouluikäisten ryhmät ovat Harrastelapset 7-10v. ja Harrastenuoret 11-16v.

Harrastelapset-ryhmään ovat tervetulleita 7-10-vuotiaat ja Harrastenuoret ryhmään 11-16-vuotiaat taitoluistelusta innostuneet tytöt ja pojat aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ryhmissä opetellaan yksilötaitoja sekä tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin yhdessä tekemällä. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Harrastetähdet esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

Harrasteryhmäläiset harjoittelevat 1 tai 2 kertaa viikossa. Maalla tapahtuva oheisharjoittelu on kerran viikossa. Jos lapsi luistelee kahdesti viikossa, ilmoittautuminen tulee tehdä erikseen molempiin harjoituspäiviin. Ilmoittaudu erikseen myös oheisharjoitteluun.

Kehitysryhmä Timantit (Startti)

 

Luistelukoulusta on mahdollista edetä Kehitysryhmä Timantteihin, joka on tarkoitettu 2013 ja myöhemmin syntyneille luistelusta innostuneille tytöille ja pojille, jotka ovat jo harrastaneet luistelua ja haluavat viikottain oppia lisää. Ryhmässä harjoitellaan 2 x viikossa jäällä

sekä kerran vikossa oheisharjoituksissa maalla. Harjoittelussa panostetaan yksilöllisiin perustaitoihin kokeneiden valmentajiemme osaavassa ohjauksessa. Lisäksi tutustutaan muodostelmaluistelun peruskuvioihin. Tavoitteena on, että lapsi saa ryhmästä hyvät perusluistelutaidot, jotta voi edetä oman kiinnostuksen perustella joko yksinluistelun K4-ryhmään tai muodostelmaluistelun puolelle Pikkutulokkaat- ja Tulokkaat-joukkueeseen.

Hinta 70€ / kk sis. 2 x vko jää + oheisharjoittelu

 

Lisätiedot:

if.ul1618797502etsiu1618797502lotia1618797502tnonn1618797502eirnu1618797502rut@i1618797502ttrat1618797502s1618797502

 

Erityisryhmä


Turun Riennon Taitoluistelun ja Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen yhteistyössä toteuttama erityislasten luistelukoulu alkaa 1.9.2020. Harjoitukset tiistaisin 18.15-19 Impivaaran jäähallissa.

Iloiseen joukkoomme toivotetaan tervetulleiksi kaikki luistelun opettelusta ja liukuvan liikkumisen hurmasta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Ryhmä sopii mm. lapsille joilla on down, lievä CP, lihastauti, reuma, MBD, näkö- tai kuulovamma. Edellytyksenä mielellään on, että jäällä pärjäisi oman vanhemman, yhden avustajan (oma) tai apuvälineen turvin.

Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten jokaisella osallistujalla on mahdollisuus harjoitella luistelun alkeita oman taitotasonsa ja resurssiensa puitteissa. Jokaisella harjoituskerralla on paikalla ammattitaitoinen ohjaaja varmistamassa mielekkään tutustumismahdollisuuden lajiin. Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita – opetellaan ja kokeillaan yhdessä mitä mahdollisuuksia jää tarjoaa!

Aikuisten luistelukoulu

 

Ryhmässä luistellaan pilke silmäkulmassa omien mieltymysten mukaan toisia kannustaen. Aikuisluistelijat jaetaan jäällä taitotasoa
vastaaviin pienryhmiin. Harjoitella voit 1-3 kertaa viikossa sekä 1-2 kertaa viikossa oheisharjoituksissa.

Harjoittelun sisällöstä:

Aikuisluisteluryhmiimme et tarvitse aikaisempaa luistelukokemusta. Luistelemaan voit tulla vasta-alkajana, jolle jää on vielä vieras elementti tai viimeisestä luistelukerrasta on päässyt jo vierähtämään tovi. Harjoittelemme luistelun perustaitoja rauhallisessa tahdissa ja nautiskellen.

Ryhmä sopii hyvin myös luistelua harrastaneille, jo perustaidot omaaville aikuisille jäästaroille. Tunneilla keskitytään luistelutekniikan hiomiseen, pehmeään luisteluasentoon sekä kaariin, käännöksiin ja niiden yhdistelmiin. Treenaamme piruetteja, hyppyjä, sekä muodostelmaluistelun peruskuvioita ja -otteita.

Oheisharjoittelussa maalla harjoitellaan monipuolisesti mm. voimaa, notkeutta ja ketteryyttä. Lisäksi opetellaan luistelullisia taitoja kuten hyppyjä, rotaatiota ja luisteluasentoa. Oheiset ovat mainio tapa kohottaa kuntoa ja kehittää omaa luistelutaitoa.

 

Lisäksi: Aikuisluistelijalla tulee olla hankittuna ennen kauden alkua Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) harrastaja- tai kilpailupassi. Lisätiedot eri vaihtoehdoista ja ohjeet passin ostoon löytyy täältä:

Luistelupassit kaudella 2020-2021

Aikuisten soveltava luistelu


Aikuisten soveltava luistelu jatkuu keväällä 2021.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: