Turun Riennon Taitoluistelu ry

Muodostelma ryhmät

Muodostelmaluistelu

Slider

Ryhmät

Bellus Aboenses

Pikkutulokkaat on Turun Riennon Taitoluistelijoiden muodostelmaryhmä, johon siirrytään Startti-kehitysryhmästä tai luistelukoulusta. Joukkue on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille, luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä mahdollistaa sen, että siirtyminen kohti kilpailevaa tulokasjoukkuetta olisi kevyempi yhden lisäportaan myötä.

Pääpaino harjoituksissa on yksilötaitojen kehittämisessä ja muodostelmaluistelun perusteissa.

Peruskautena harjoituksia 2x viikossa: 2x jäällä, 1x oheisissa ja 1x tanssissa.

Amicae Aboenses

Amicae Aboenses on seuramme toinen kilpaileva Tulokasjoukkue.  Amicaen riveissä luistelee innokkaita luistelijoita, jotka ovat iältään 7-11 -vuotiaita. Harjoituksia on viikottain peruskautena kolmena päivänä viikossa:
3 jäällä, 2x oheisissa ja 1x tanssissa. 

 

Valmentajat: Eveliina Välimaa ja Marie Koski-Tuuri
Tanssiopettaja: Alisa Välimaa
Yksilötaidot: 
 

Minores Aboenses

Minores Aboenses kilpailee minorisarjassa ja osallistuu kauden aikana Suomen Taitolusteluliiton järjestämiin valintakilpailuihin sekä loppukilpailuun. Lisäksi joukkue osallistuu useaan kutsukilpailuun kisakaudella.

Kaudella 2019-2020 joukkueessa luistelee 21 innokasta ja reipasta urheilijan alkua. Joukkue harjoittelee neljänä päivänä viikossa jäällä ja jääharjoitusten lisäksi joukkueen harjoitusohjelmaan kuuluu balettia, lajioheisia sekä fysiikkaharjoituksia.

Filiae Aboenses

Filiae Aboenses on seuramme SM-Noviisijoukkue. Kaudella 2020-2021 Filiaen riveissä luistelee 21 taitavaa ja motivoitunutta luistelijaa, he ovat iältään 12-14 vuotiaita. Joukkue harjoittelee viitenä päivänä viikossa. Jäällä harjoitellaan 7,5h viikossa ja lisäksi monipuolisesti oheisharjoituksissa; fysiikkaharjoittelua, tanssia/balettia, lajioheisia, liikkuvuutta ja hallintaa. Lisäksi joukkueen harjoittelua ja arkea tukee psyykkinen valmennus läpi kauden.

Kauden teema: Hidden People 

Luistelijat: Amanda Anttila, Vilma Arvonen, Eevi Back, Ella Borgelin, Aino Franck, Petra Hietarinta, Nea Härmä, Anna-Liisa Jaakola, Jonna Jaskari, Eveliina Kokkonen, Odessa Kora, Venla Kuusisto, Olivia Lehto, Ellen Levomäki, Julia Mäkilä, Lotta Ojalehto, Inna Peltonen, Filippa Poikonen, Aili Säylä, Lotta Turakainen, Durkhani Yusufzai

Valmentajat: Marie Koski-Tuuri ja Emmi Tirkkonen
Tanssi- ja yksilötaidot: Miia Kokko
Fysiikkavalmennus: Emmi Tirkkonen
Joukkueenjohtajat: Nina Miller-Härmä, Laura Back
Huoltaja: Satu Lehmus-Lehto

Festa Aboensia

Turun Riennon Taitoluistelun Festa Aboensia -joukkue kilpailee SM-juniorisarjassa.

Kaudella 2019-2020 joukkueessa luistelee 18 motivoitunutta ja reipasta luistelijaa, jotka ovat iältään 13-17-vuotiaita. Harjoituksia on viikottain keskimäärin viitenä päivänä pitäen sisällään jää- ja oheisharjoittelua.

Aura Aboensis

Aura Aboensis on Turun Riennon Taitoluistelun aikuismuodostelmajoukkue, joka on perustettu vuonna 2019. Joukkue treenaa kerran viikossa sunnuntain iltahämärissä.

Joukkue harjoittelee määrätietoisesti mutta rennolla asenteella ja iloisella mielellä. Hauskan yhdessäolon lisäksi tärkeää on tietysti myös kehittyminen ammattitaitoisen valmennuksen avulla. Kauden kohokohtia ovat kilpailumatkat, jolloin joukkue pääsee ilmentämään valitsemaansa teemaa ja käyttämään kauniita kisapukujaan.

 

Valmentaja: Terhi Laakkonen
Joukkueenjohtaja: Sari Hakala

(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: