Turun Riennon Taitoluistelu ry

Muodostelma ryhmät

Muodostelmaluistelu

Slider

Ryhmät

Bellus Aboenses

Pikkutulokkaat on Turun Riennon Taitoluistelijoiden muodostelmaryhmä, johon siirrytään Startti-kehitysryhmästä tai luistelukoulusta. Joukkue on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille, luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä mahdollistaa sen, että siirtyminen kohti kilpailevaa tulokasjoukkuetta olisi kevyempi yhden lisäportaan myötä. 

Pääpaino harjoituksissa on yksilötaitojen kehittämisessä ja muodostelmaluistelun perusteissa. 

Peruskautena harjoituksia 2x viikossa: 2x jäällä, 1x oheisissa ja 1x tanssissa. 

Peruskauden 2019-2020 hinta on 790 €.

Amicae Aboenses

Amicae Aboenses on seuramme toinen kilpaileva Tulokasjoukkue. Kaudella 2019-2020 Amicaen riveissä luistelee 20 innokasta luistelijaa, jotka ovat iältään 7-11 -vuotiaita. Harjoituksia on viikottain peruskautena kolmena päivänä viikossa: 3  jäällä, 2x oheisissa ja 1x tanssissa.

Kauden 2019-2020 hinta on 1180 €.

Minores Aboenses

Minores Aboenses kilpailee minorisarjassa ja osallistuu kauden aikana Suomen Taitolusteluliiton järjestämiin valintakilpailuihin sekä loppukilpailuun. Lisäksi joukkue osallistuu useaan kutsukilpailuun kisakaudella.

Kaudella 2019-2020 joukkueessa luistelee 21 innokasta ja reipasta urheilijan alkua. Joukkue harjoittelee neljänä päivänä viikossa jäällä ja jääharjoitusten lisäksi joukkueen harjoitusohjelmaan kuuluu balettia, lajioheisia sekä fysiikkaharjoituksia.

Filiae Aboenses

Turun Riennon Taitoluistelun Filiae Aboenses -joukkue kilpailee SM-noviisit sarjassa.

Kaudella 2019-2020 joukkueessa luistelee 18 motivoitunutta ja reipasta tyttöä, jotka ovat iältään 11-15 -vuotiaita. Harjoituksia on viikoittain keskimäärin viitenä päivänä pitäen sisällään jääharjoittelua, balettia sekä fysiikkaa ja lajioheisia.

Festa Aboensia

Turun Riennon Taitoluistelun Festa Aboensia -joukkue kilpailee SM-juniorisarjassa.

Kaudella 2019-2020 joukkueessa luistelee 18 motivoitunutta ja reipasta luistelijaa, jotka ovat iältään 13-17-vuotiaita. Harjoituksia on viikottain keskimäärin viitenä päivänä pitäen sisällään jää- ja oheisharjoittelua.

Aura Aboensis

Aura Aboensis on Turun Riennon Taitoluistelun aikuismuodostelmajoukkue, joka on perustettu vuonna 2019. Joukkue treenaa kerran viikossa sunnuntain iltahämärissä.

Joukkue harjoittelee määrätietoisesti mutta rennolla asenteella ja iloisella mielellä. Hauskan yhdessäolon lisäksi tärkeää on tietysti myös kehittyminen ammattitaitoisen valmennuksen avulla. Kauden kohokohtia ovat kilpailumatkat, jolloin joukkue pääsee ilmentämään valitsemaansa teemaa ja käyttämään kauniita kisapukujaan.

(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: