Turun Riennon Taitoluistelu ry

Muodostelma – Lisenssit

ice-4713516_1920

Muodostelmaluistelu

Luistelupassit kaudella 2021-2022

 Luistelu- ja toimihenkilöpassit kaudella 1.5.2021 – 30.4.2022

 

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi. Tietyt seuran toiminnassa mukana olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan toimihenkilöpassin. 

 

Lisätietoja passeista ja passien osto Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta.

 

Kilpailulisenssi tai kilpailulupa pitää olla lunastettuna kun luistelija tulee ensimmäisiin harjoituksiin. Vakuutuksetonta luistelijaa ei tarvitse päästää jäälle.

 

Ilmoitus seuralle

Vakuutusturvan on oltava kunnossa, jotta luistelija voi aloittaa harjoittelun uuden kauden alkaessa. Tätä varten pitää ilmoittaa seuralle lisenssin tai kilpailuluvan maksupäivä ennen ensimmäisiä harjoituksia. Ilmoitus tehdään merkitsemällä lisenssinumero ja lisenssin maksupäivä omiin myclub jäsenrekisteritietoihin.

(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä: