Turun Riennon Taitoluistelu ry

Muodostelma – Oheisharjoittelu

ice-4713516_1920

Muodostelmaluistelu

Oheisharjoittelu

Oheisharjoittelun avulla kehitetään lajitaitoharjoittelun ohella monipuolisia liikunnallisia taitoja ja perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä, nopeutta, kestävyyttä, voimaa, liikkuvuutta jne. Jään ulkopuolella pidettävien harjoitusten sisältö ja kesto muuttuvat harjoitusryhmän ja nuoren urheilijan kasvun myötä.

Alkulämmittely 

Aina ennen jääharjoitusta kuuluu itsenäiseen oheisharjoitteluun. Se

  • Lämmittää lihakset harjoitusta ja suoritusta varten
  • Ehkäisee ja estää loukkaantumiset
  • Parantaa suorituskykyä sekä lisää rentoutta, oppimista ja lihasten verenkiertoa
  • Siirtää ajatukset päivän muista askareista itse lajitaitoharjoitteluun

Loppujäähdyttely 

Auttaa palautumaan jääharjoituksesta ja optimoi luistelijan kehon seuraavaan päivään. Oheisharjoitusten jälkeen on vielä muistettava kotona pidemmän venyttelyn merkitys palauttavana harjoituksena.

Tanssi ja baletti

Tavoite kehittää kehonhallintaa, ryhtiä ja ohjata lapsi ja nuori anatomisesti oikeisiin asentoihin. Lapsena aloitettu tanssi tukee lajiharjoittelua, luo monipuolista liikekieltä, auttaa oman kehon tuntemuksessa ja luo hyvän pohjan esiintymistaidolle.

 

LIHASHUOLTO

 

Opetellaan oikea venyttelytekniikka, ennalta ehkäistään vammoja. Harjoitetaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Antaa eväät omatoimiseen palauttavaan ja huoltavaan harjoitteluun vammojen ehkäisemiseksi.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

(function(d, s, id) { var js, mjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://d1kgctjlkvcjq1.cloudfront.net/assets/myclub-embed.js"; mjs.parentNode.insertBefore(js, mjs); }(document, 'script', 'myclub-embed-js'));

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Seuraa meitä:

Seuraa meitä:

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skatesta saat kaiken luisteluun tarvittavan, vuosien kokemuksella. Tarjoamme taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, huollon, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla. Palvelutarjontamme on saatavilla myymälässämme ja verkossa, ajanvarauksella tai ilman. Lisätietoja teroitus- ja huolto- sekä etäasiantuntija-palveluistamme: www.luckyskate.fi/collections/palvelut

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat: https://luckyskate.fi/pages/henkilosto

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Turun Riennon Taitoluistelun jäsenenä saat -10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista. Alennus (koodi: TRT) on hyödynnettävissä sekä myymälässämme että verkkokaupassamme.

Lisätietoja:

www.luckyskate.fi

p. 010-423 6680

info@luckyskate.fi

Tervetuloa palveltavaksi!